İŞKUR temizlik görevlisi iş ilanları

İŞKUR temizlik görevlisi iş ilanları

İŞKUR'da temizlik görevlisi alımı iş ilanları bulunuyor. Temizlik görevlisi başvuru şartları arasında, en az ilkokul mezunu olması yer alıyor. İŞKUR ilanlarına başvurmak için, esube.iskur.gov.tr internet adresinden kayıt olmak gerekiyor.

İş arayan milyonlarca vatandaş, İŞKUR'da işine ve eğitim kalitesine göre uygun olan iş ilanlarına basitçe erişebiliyor. Birçok ilde, kamu ve özel sektörde en az ilkokul mezunu temizlik personeli aranıyor. Bunun gibi istihdam olanağı sunan İŞKUR'un tüm imkanlarından faydalanmak için esube.iskur.gov.tr internet adresinden online olarak kayıt olmak ve iş bültenlerini aktüel olarak takip etmek mümkün.

KAMU VE ÖZEL SEKTÖR TEMİZLİK GÖREVLİSİ İŞ İLANLARI

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), temizlik görevlisi pozisyonuna başvuruları online olarak da kabul ediyor. Özel sektör ve kamu kurumu bünyesine yapılacak olan alımlara başvuru yapacak adayların en az ilköğretim mezunu olmaları ve sağlık problemlerinin bulunmaması gerekiyor.

turkiye-is-kurumu-acik-is-ilanlari-1.png

İŞKUR TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMI BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN