Ticaret Bakanlığı memur personel alımı ne zaman, nasıl başvurulur?

Ticaret Bakanlığı memur personel alımı ne zaman, nasıl başvurulur?

Nasıl devlet memur olunur, merak konusu oldu. Ticaret Bakanlığı, Döner Sermaye Teşkilatı birimlerinin kadrolu olarak 115 personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Başvurular sadece İŞKUR üzerinden yapılabilecek. İşte başvuru şartları...

Kamu kurumlarında memur olmak için iş ilanlarını yakından takip eden vatandaşlara bir güzel haber daha Ticaret Bakanlığı'ndan geldi. Döner Sermaye Teşkilatı bünyesinde çeşitli illerde kadrolu istihdam edilmek üzere personel alımı gerçekleştirilecek.

TİCARET BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI 2021

Ticaret Bakanlığı memur personel alımı iş ilanına göre, sözlü sınavla alınacak işçilerden 70'i koruma ve güvenlik hizmetlerinde görevlendirilecek, 45'i beden işçisi olarak çalışacak.

Başvurular, Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden 15-19 Şubat'ta elektronik olarak yapılacak. Şahsen, posta ya da e-posta yoluyla başvurular kabul edilmeyecek.

TİCARET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ

Konuya ilişkin detaylı bilgiler, 15 Şubat 2021 Pazartesi günü İŞKUR'un internet sitesindeki ilanla duyurulacak. Gerekli şartları taşıyan adaylar, ilanın İŞKUR internet sitesinde yayımlanmasından itibaren 5 gün içinde 'İş Arayan' linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifreyle giriş yaparak başvurularını gerçekleştirebilecek.

TİCARET BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI YAPILACAK İLLER

İlanda yer alan hizmet türlerinde Türkiye genelinden başvuru alınacak. Koruma ve güvenlik görevlisi (silahlı) olarak çalışacaklar; İstanbul, Kocaeli, Bursa, İzmir, Ankara, Mersin, Edirne, Antalya, Gaziantep, Malatya, Van, Diyarbakır ve Ağrı'da görev yapacak.

Beden işçisi olarak istihdam edilecekler ise İstanbul, Kocaeli, Bursa, İzmir, Ankara, Mersin, Edirne, Hatay, Antalya, Samsun, Gaziantep, Trabzon, Malatya, Van, Diyarbakır, Şırnak ve Ağrı illerinde görevlendirilecek.

TİCARET BAKANLIĞI MEMUR ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Alıma ilişkin kura çekilişi 25 Şubat 2021 saat 11.00'de Ticaret Bakanlığı Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. Koronavirüs (kovid-19) salgını tedbirleri dolayısıyla adaylar salona alınmayacak.

Kura tarihi, saati ve yeri ile ilgili ortaya çıkabilecek değişiklikler ile asıl ve yedek adaylara ilişkin liste Ticaret Bakanlığı'nın internet sitesi www.ticaret.gov.tr adresinden duyurulacak. Bunun için adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacak.

TİCARET BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI

Sözlü sınav günü, saati ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar, Ticaret Bakanlığı'nın internet adresinden bildirilecek. Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olacak ve ilgililerin adreslerine posta yoluyla ayrıca tebligatta bulunulmayacak.

Sözlü sınav için nihai listede yer alan adayların hangi belgeleri teslim edeceği, belge teslim yeri, tarihleri ve diğer bilgilendirme işlemleri Ticaret Bakanlığı internet adresinden duyurulacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN