Kıyı Emniyeti Müdürlüğü KPSS'siz personel alımı! İşte başvuru şartları...

Kıyı Emniyeti Müdürlüğü KPSS'siz personel alımı! İşte başvuru şartları...

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü iş ilanı İŞKUR'da yayımlandı. 12 personel alımı yapılacak kamu kurumuna başvurular en geç 12 Şubat 2021 tarihine kadar İŞKUR'un esube.iskur.gov.tr internet adresinden yapılacak. Lisans ve önlisans mezunlarından başvurabildiği iş ilanı için KPSS şartı aranmıyor. İşte detaylar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir iş ilanı yayınladı. İŞKUR'un 'Kamu İş İlanları' sayfasında yer alan 2 farklı ilana göre Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesinde daimi olarak istihdam edilmek üzere KPSS şartsız büro memuru ve bilgisayar teknolojileri teknikeri alımı yapılacak. 

KIYI EMNİYETİ PERSONEL ALIMI NE ZAMAN, BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne 12 personel alımı yapılacak olup, başvurular en geç 12 Şubat 2021 tarihine kadar İŞKUR'un esube.iskur.gov.tr resmi internet sayfası üzerinden online şeklinde yapılacak.

Büro memuru ve bilgisayar teknikeri alımına ilişkin detaylar, İŞKUR'da yayınlanan ilanda yer verildi.

KPSS'SİZ BÜRO MEMURU ALIMI

Kıyı Emniyeti'ne toplamda 10 büro memuru alımı yapılacak ve KPSS şartı aranmayacak. Alıma ilişkin adaylardan istenilen başvuru şartında, herhangi bir bölümden lisans mezunu olması yeterli olduğu belirtildi.

BİLGİSAYAR TEKNOLOJİSİ TEKNİKERİ ALIMI

Ulaştırma Bakanlığı'na bağlı kamu kurumuna 2 bilgisayar teknolojisi teknikeri alımı yapılacak olup adaylardan meslek yüksek okullarının; Bilgi Teknolojileri, Bilgisayar Programcılığı, Bilgi Yönetimi, Coğrafi Bilgi Sistemleri, İnternet ve Ağ Teknolojileri, Mobil Teknolojileri, Bilgi Güvenliği Teknolojisi, Bilgisayar Operatörlüğü bölümlerinden birinden önlisans mezunu olmasına dikkat edilecek.

BAŞVURU İÇİN GENEL ŞARTLAR

* Konusu ile ilgili mevzuatlara hakim olmak.

* Analitik düşünebilen, çözüm odaklı olmak ve sorumluluk alabilmek.

* Microsoft Office programlarını bilmek.

* İŞKUR ilanının son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak.

KIYI EMNİYETİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU SÜRECİ

* Başvuru yapan adaylardan sınav (yazılı veya sözlü yöntemlerinden biri veya ikisi kullanarak yapılacak) sonucunda işe yerleştirmeye hak kazanacak adaylar iş yerinde ilgili mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, prim, fazla mesai, eğitim, görev yeri ve benzeri çalışma şartları hakkındaki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır. Aksi halde adayların 3 aylık deneme süresi içerisinde hizmet akdini sonlandırma hakkı bulunmaktadır.

* Bu kapsamda işe başlayacak aday engelli açığımızın bulunduğu İstanbul ilindeki işyerlerimizde çalışmaya muvafakat vermiş sayılır.

* Alım süreci ile ilgili tüm duyurular; Kuruluş web sayfası duyurular bölümünden yapılacak olup, ayrıca adreslere başka tebligat yapılmayacaktır.

* İşe alım sürecinde ve/veya işe yerleştirilme sonucunda gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin işlemleri geçersiz sayılacaktır. Atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu işlemler karşısında Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün adli ve idari işlem yapma hakkı saklı olacaktır.

BÜRO MEMURLUĞU BAŞVURU SAYFASI

BİLGİSAYAR TEKNİKERİ BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN