Elektrik Üretim AŞ 15 şehirde lise mezunu personel alıyor! İşte başvuru şartları...

Elektrik Üretim AŞ 15 şehirde lise mezunu personel alıyor! İşte başvuru şartları...

Kamu kurumları memur personel ilanları yakından takip ediliyor. Elektrik Üretim AŞ, elektrik, elektronik ve kimya alanlarında 150 teknisyen alımı yapacağını duyurdu. 15 ilde alınacak personel ilanlarına, 18-30 yaş arasındaki adaylar başvuru yapabilecek.

Elektrik Üretim AŞ (EÜAŞ) 150 memur alımı yapacak. Teknisyen kadrosunda yapılacak personel başvuruları, 10-14 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacak. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirecek.

ELEKTRİK ÜRETİM AŞ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU

Elektrik Üretim AŞ personel başvuruları, Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılacak.

Adayların öncelikle İŞKUR sistemine üyelik sistemi ile giriş yaparak ilgili bağlantıyı açtıktan sonra 'İŞYERİ UNVANI' kısmında 'ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş' yazdıktan sonra 'ARA' butonuna tıklayarak ilanlara ulaşabilirler.

screenshot-4-245-001.jpg

ELEKTRİK ÜRETİM AŞ BAŞVURU TARİHLERİ

EÜAŞ'a 150 teknisyen alımı için başvurular, 10-14 Aralık 2020 tarihleri arasında alınacak. Personel alımının belirlenmesi için kura çekimi yapılacak. Alım yapılacak ilde, 28 Aralık 2020 Pazartesi günü 09.00-18.00 saatleri arasında kura çekimi gerçekleştirilecek.

HANGİ POZİSYONDA KAŞ KİŞİ ALINACAK?

Elektrik Üretim AŞ toplamda 150 teknisyen alımı yapacak. Alımlar; elektrik teknisyeni, elektronik teknisyeni ve kimya teknisyeni unvanlarında yapılacak.

Buna göre lise veya dengi okul mezunu;

* 119 kişi elektrik teknisyeni,
* 25 kişi elektronik teknisyeni,
* 6 kişi kimya teknisyeni alınacak.

İllere göre alınacak personel dağılımı şöyle:

screenshot-2-491.jpg

ELEKTRİK ÜRETİM AŞ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Genel Şartlar:

* Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4. maddesinde belirtilen şartları taşıması

* İlanda yazılı okul/bölüm mezunu olması

* Sağlık durumunun çok tehlikeli işlerde çalışmaya elverişli olması

* 18 yaşını tamamlamış olmak

* 30 yaşını bitirmemiş olması

* Başvurular adayların adrese dayalı nüfus kayıt sisteminde kayıtlı olan adreslerine göre il düzeyinde karşılanacaktır

* Öncelik Belgesi olanların öncelik belgelerinin bulunması

Özel Şartlar:

* Kimya Teknisyeni: Lise ve dengi okulların Kimya veya Kimya Teknolojisi mezunu olmak

* Elektronik Teknisyeni: Lise ve dengi okulların Görüntü ve Ses Sistemleri, Güvenlik Sistemleri, Büro Makinaları Teknik Servisi, Elektronik, Elektrik Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknolojisi Bölümünün Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım Onarım, Haberleşme Sistemleri veya Otomasyon Sistemleri bölümlerinden mezun olmak

* Elektrik Teknisyeni: Lise ve dengi okulların Elektrik, Elektrik Tesisatçılığı, Elektrik Tesisatları Pano Montörlüğü, Elektrik-Elektronik, Elektrik Elektronik Teknolojisi Bölümünün Yüksek Gerilim Sistemleri, Bobinaj veya Endüstriyel Bakım Onarım bölümlerinden mezun olmak

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN