Tolgahan ve Almeda çifti muhabirlerin önünde tartıştı

Tolgahan ve Almeda çifti muhabirlerin önünde tartıştı

Yaklaşık 2 ay önce ABD'de dünya evine giren oyuncu Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi, kameraların önünde kavga etti.

Sözcü'de yer alan habere göre sinema öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ikiliden Almeda Abazi, yaptığı açıklamalarla Tolgahan Sayışman’ı ters köşeye yatırdı.

Gazetecilerin “Tolgahan Bey evde nasıl biri?” sorusuna “Tolgahan çok dağınık biri, dolaptan kıyafetlerini alırken bile ortalığı dağıtıyor, onun ardından ev dağılıyor” diye cevap verince eşini hayli şaşırttı.

Bunun üzerine Tolgahan Sayışman, “Sen ne dolmuşsun be, adamların önünde neler söylüyorsun!” şeklinde bir tepki gösterdi.

YÜZÜK AÇIKLAMASI

Muhabirlerin “Evlilik yüzüklerinizi sürekli olarak takıyor musunuz?” şeklindeki sorusuna yüzüğünü göstererek yanıt veren Almeda Abazi’den sonra gözler Tolgahan Sayışman’a döndü. Sayışman, “Kaybederim korkusuyla yüzük takmıyorum” dedikten sonra, “Ben yüzüğü kalbime takmışım, beni Almeda ile birlikte neredeyse tüm dünya gördü” diyerek eşinin gönlünü aldı ve tartışmayı tatlıya bağladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN