Trabzon'da peş peşe karantina kararları

Trabzon'da peş peşe karantina kararları

Trabzon'da peş peşe karantina kararları verildi. Buna göre Trabzon'un Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerindeki belli noktalarda karantinalar sona ererken, Maçka ilçesinde bazı apartmanlar karantina altına alındı.

Trabzon Valiliği'nin sosyal medya hesabında yer alan açıklamada, Çarşıbaşı İlçe Hıfzıssıhha Kurulu'nun 5 Mayıs tarihli kararıyla Yavuz Caddesi No:14'te Doğa Apartmanı'ndaki karantinanın kaldırıldığı belirtildi.

Açıklamada, Akçaabat İlçe Hıfzıssıhha Kurulu'nun 6 Mayıs tarihli kararıyla da Sarıtaş Mahallesi'nde uygulanan karantinanın (Salihoğlu ve Şehitlik mevkileri hariç) kaldırıldığı kaydedildi.

BAZI APARTMANLAR KARANTİNA ALTINA ALINDI

Maçka ilçesinde de bazı apartmanların karantinaya alındığına işaret edilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Maçka İlçe Hıfzıssıhha Kurulu'nun 5-6 Mayıs tarihli kararları doğrultusunda, Atasu Mahallesi Fatih Küme Evleri No:1, No:3/2, No:161/1'de bulunan apartmanlar ile Yüzüncüyıl Mahallesi Karamustafa Küme Evleri No:13 ve No:41/4'te bulunan apartmanlar karantina altına alınmıştır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN