TSK PYD'nin Afrin'deki mevzilerini vurdu

TSK PYD'nin Afrin'deki mevzilerini vurdu

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) bağlı sınır birlikleri, terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu PYD'nin Afrin'deki mevzilerini vurdu.

TSK, terör örgütü PYD'nin Afrin'deki mevzilerini ateş altına aldı. Kilis'in sınır hattındaki karakollardan obüslerle terör örgütünün Suriye'deki uzantısı PYD'nin Afrin'deki mevzileri vuruldu. Top sesleri, Kilis kent merkezinden de duyuldu. Afrin kırsalı ve Marenez bölgesinde PYD mevzilerine çok sayıda atış yapıldı. ÖSO'ya bağlı birlikler de karadan PYD'ye yönelik operasyon başlattı. Azez kırsalında ÖSO ile terör örgütü üyeleri arasında çatışma yaşandı.

SINIRA SEVKİYAT 

Kilis sınır hattında güvenlik önlemleri arttırılırken karakollara askeri sevkiyat yapıldı. Çevre illerden getirilen obüs ve zırhlı personel taşıyıcıları Kilis'teki sınır birliklerinde konuşlandırıldı. 6 obüs 4 zırhlı personel taşıyıcı sınır hattındaki karakollara noktalara sevk edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN