Tunceli'de yürekleri ısıtan görüntü: Annesi ölen danayı köpek emziriyor

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde annesi doğum yaparken ölen danayı kangal köpeği emziriyor. Acıktığı zaman köpeğin yanında gelen dana, emdikten sonra yerine geri gidiyor.

Çemişgezek ilçesinde besicilik yapan Serdar Demir’in ineği doğum yaparken öldü. Annesiz kalan danaya Kangal cinsi çoban köpeği annelik yapmaya başladı. Köpek, danayı sahiplenerek emmesine izin verdi.

OLAY BİZİ ÇOK ŞAŞIRTTI

Hayvancılıkla uğraştığını belirten Serdar Demir, “İneğim doğum sırasında öldü ve dana öksüz kalınca kangal köpeğim danaya annelik etti. Emzirme sırasında hep buluşuyorlar. Emzirdikten sonra dana kendi yerine geçiyor. Köpek ise hayvanları korumak için dışarı çıkıyor. Olay bizi çok şaşırttı. 30 yıldır besicilikle uğraşıyorum böyle bir şeyi ilk defa gördüm.'dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir