Türkiye'de kaç kişi aşılandı? İşte koronavirüs aşısında son durum

Türkiye'de kaç kişi aşılandı? İşte koronavirüs aşısında son durum

İl il koronavirüs aşısı olan kişi sayısı, Sağlık Bakanlığı'nın covid19asi.saglik.gov.tr internet adresinde anlık olarak paylaşılıyor. Bilindiği üzere, sağlık çalışanlarının ardından risk grubunda bulunan vatandaşların aşılama işlemi devam ediyor. İşte, Türkiye aşı tablosu...

Corona virüsü (kovid-19) hastalığı karşı geliştirilen aşı, Türkiye genelinde kademeli bir şekilde ulaştırılıyor. Sağlık Bakanlığı'nın, illere göre koronavirüs aşı haritası 10 dakikada bir güncellenerek anlık ve son aşılama verilerini kamuoyuyla paylaşıyor.

TÜRKİYE'DE KAÇ KİŞİ AŞI OLDU?

Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan covid19asi.saglik.gov.tr web adresinde Türkiye genelinin ardından iller bazında da aşılanan kişi sayısı anlık paylaşılıyor. Platformda ülke genelinde toplam aşılanan kişi sayısı canlı olarak takip edilebiliyor.

3 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 18.35 itibarıyla toplam 2,5 milyona yakın kişi aşılanırken, İstanbul'da 412 bin 55, Ankara'da 225 bin 419, İzmir'de 155 bin 530 kişi aşılandı. En az aşılanan kişinin ise 8 bin 360 ile Bayburt'ta olduğu görülüyor.

TÜRKİYE AŞI TABLOSU

2021-02-03-184721.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN