Türksat’tan tüm hanelere yüksek hızda ekonomik sınırsız internet

Türksat’tan tüm hanelere yüksek hızda ekonomik sınırsız internet

Türksat’tan yüksek hızlı sınırsız internet hizmeti. Türksat akıllı sınırsız tarifelerinde kota, AKN, AKK yok. Türksat'ın yeni uygulamasından tüm haneler yararlanacak. Türksat Kablo operatörü, 2019 yılında müşterilerine sunduğu kullandığın kadar öde, kotalı, duran kotalı, simetrik ve sınırsız internet tarifelerinin yanı sıra, 2017 yılında başlattığı akıllı sınırsız internet tarifelerinin sayısını da artırarak yeni alternatifler sunulacağını açıkladı. İşte Türksat’tan yüksek hızlı sınırsız internet ile ilgili detaylar... Türksat akıllı sınırsız tarifelerinde kota, AKN, AKK yok...

Türksat’tan yüksek hızlı sınırsız internet açıklaması. Türksat akıllı sınırsız tarifelerinde kota, AKN, AKK yok. Türksat'tan yapılan açıklamada akıllı sınırsız tarifelerde kota, AKN, AKK ve benzeri uygulamayacağını, kullanım miktarına bağlı olarak ek ücret alınmayacağını ve kullanıcılar sınırsız internetten yararlanacağını bildirdi. İşte tüm hanelerin yararlanabileceği sınırsız ve yüksek hızlı internet ile ilgili detaylar...

19-01/11/turksattan-yuksek-hizli-sinirsiz-internet.jpg

Konu ile ilgili Türksat ‘tan yapılan açıklamada adil kullanım kotası uygulamasının kalkmasıyla beraber yenilenmiş tarife yapısıyla Türksat Kablo, müşterilerine yüksek hızda internet hizmeti sunmaya devam ettiği bildirildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Böylelikle ekonomik fiyatlarla TV hizmetinin yanı sıra, yüksek hızda internet servisini, sinema paketlerini ve sabit telefon hizmetlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Sınırsız tarife alternatiflerinin arttığı yeni yılda Türksat Kablo, sadece sınırsız tarifeleri sunmakla yetinmiyor; aynı zamanda günün büyük bir bölümünde müşterilerin hızına hız katıyor. Türksat Kablo müşterileri, 2019 yılında akıllı sınırsız internet hizmetlerine KabloTV hizmeti ile birlikte aylık 64,99 TL’den başlayan fiyatlarla sahip oluyor. Üstelik 100 Mbps’ye kadar Akıllı Sınırsız İnternet Hizmeti ve tüm KabloTV paketleri aylık sadece 89,99 TL. Bu fiyatlara cihazlar dâhil olup müşterilerden kurulum ve aktivasyon ücreti de alınmıyor. Bununla birlikte Türksat Kablo, 24 ay taaahhütle, 16 mbps gerçek sınırsız internet hizmetini cihazla beraber 75,99 TL, 25 mbps gerçek sınırsız internet hizmetini ise 85,99 TL’ye müşterilerine indirimli olarak sunuyor.”

2023 yılı hedefleri doğrultusunda tüm hanelere yüksek hızda ekonomik internet hizmeti sunmayı amaçlandığı bildirilen açıklamada Türksat Kablo, hizmet sunduğu tüm hanelere 100 Mbps hızında yüksek hızda internet hizmeti sunabilecek altyapıya sahip olduğu belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN