TÜRSAB'ın yetkili sigorta brokeri HT Partners oldu

TÜRSAB'ın yetkili sigorta brokeri HT Partners oldu

TURSAV Türkiye’deki seyahat acentelerinin sigorta çözümleri için HT Partners Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.’ni seçti.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği TÜRSAB’ın iktisadi işletmesi olan Turizm ve Seyahat acenteleri Vakfı TURSAV, Türkiye’deki seyahat acentelerinin sigorta çözümleri için HT Partners Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.’yi seçti. 

Düzenlenen imza törenine HT Partners Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Topçu, Genel Müdür Hakan Kahraman, TURSAV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Yazıcı ve TURSER Müdürü Sercan Çavuşoğlu katıldı. 

Seyahat acenteleri adına yapılacak sigorta işlemleri için taraflar arasında imzalanan protokole göre, HT Partners Türkiye’de faaliyet gösteren seyahat acentelerinin seyahat, sağlık, Hac-Umre sigortaları, tamamlayıcı sağlık, organizasyon iptali gibi hemen tüm sigorta ihtiyaçları için ürün geliştirme ve poliçe yapımına kadar tüm iş süreçlerine aracılık edecek.

İmza töreninde konuşma yapan Yusuf Yazıcı, Türkiye’deki seyahat acentelerinin pandemi sebebiyle bir yılı aşkın süredir faaliyetlerini sağlıklı yürütmekte zorlandıklarına dikkat çekerek “İnşallah önümüzdeki süreçte sektörde hızlı bir ivmelenme bekliyoruz. Bu ivmelenme pek çok konudaki ihtiyaçlarımızla beraber sigorta sektöründe de birtakım ihtiyaçları beraberinde getiriyor olacak. HT Partners ile yaptığımız bu protokol ile bu ihtiyaçlarımıza hızlı ve kaliteli çözümler üreteceğimize inanıyoruz. Sigorta bizim sektörümüzün gelişimi ve kalitesi için son derece hayati öneme sahip destekler sunuyor. Sektörümüzle sigorta sektörünün yeni dönemde daha çok ürün ile iç-içe geçeceğini öngörüyoruz. HT Partners ile yaptığımız bu protokolün sektörümüz için verimli ve başarılı olmasını temenni ediyorum” dedi.

HT Partners Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.’nin 2021 yılına yeni hedefler ve yeni bir yapılanma ile girdiğini belirten Cengiz Topçu da, “Türk turizmi için Türkiye’deki seyahat acentelerimizin ne kadar hayati bir öneme sahip olduğunun ve bu acentelik hizmetlerinde sigorta sektörü tarafından verilen teminatların ne kadar kıymetli olduğunun farkındayız. Bu iş birliği ile HT Partners olarak Türk turizminin gelişimine katkıda bulunmak adına üzerimize düşen ne varsa süratli e kaliteli şekilde yapmak için elimizden gelenin en iyisini yapmak için çabalayacağız. Sigorta sektörü ile turizm sektörü arasındaki iş birliği her geçen gün yeni ürünlerle daha da gelişiyor. Biz de bu dönemde bu gelişimin bir parçası olmak ve buna pozitif katkı yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

TURSAV ile HT Partners arasındaki protokol, pandemi sebebiyle taraflar arasında yapılan dar katılımlı imza töreniyle gerçekleşti. İmza işlemini TURSAV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Yazıcı ve HT Partners Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Topçu gerçekleştirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN