Üçüz bebeklerine Recep, Tayyip, Erdoğan isimlerini verdiler

Üçüz bebeklerine Recep, Tayyip, Erdoğan isimlerini verdiler

Tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olan ve çocuk özlemlerini üçüzle sonlandıran Rizeli Ali-Meliha Er çifti, bebeklerine Recep, Tayyip, Erdoğan isimleri koydu.

Tüp bebek tedavisi yöntemiyle hamile kalan 44 yaşındaki Meliha Er, 3. basamak yenidoğan yoğun bakım gerekliliği ihtimaliyle Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine yönlendirildi.

Meliha Er ile 55 yaşındaki eşi Ali Er, burada 19 Mart'ta dünyaya gelen üçüz bebekleriyle anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

18-03/21/31.jpg

Giresun'da üç erkek çocuklarının dünyaya geldiğini ifade eden Er, 23 yıl sonra üçüz çocuk sahibi olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. 

18-03/21/32.jpg

RECEP, TAYYİP, ERDOĞAN

Er, çocuklarının ismini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a duydukları sevgi dolayısıyla Recep, Tayyip ve Erdoğan koyduklarını kaydederek, "Doğmadan önce zaten öyle bir niyet etmiştik, 'Eğer erkek olursa Recep, Tayyip, Erdoğan koyacağız' diye. Biri kız olursa Recep, Tayyip, Emine koyacaktık. Cenab-ı Allah üçünü de erkek verdiğinden adlarını Recep, Tayyip, Erdoğan koyduk" diye konuştu.

GİRESUN/AA


 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN