Ünlü şarkıcı kötü haberi verdi: Testim pozitif çıktı

Ünlü şarkıcı kötü haberi verdi: Testim pozitif çıktı

Şarkıcı Ege, sosyal medya hesabından koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

'Ege' ismiyle tanınan şarkıcı Levent Ak, Instagram hesabından kötü haberi verdi. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını duyuran Ege, “Şu anda gribal etkilerin dışında, kendimi kötü hissetmiyorum” açıklamasını yaptı ve takipçilerine ‘maske takın’ uyarısında bulundu.

Ege’nin açıklaması şöyle:

Geçtiğimiz günlerde yaptırmış olduğum Covid test sonucum maalesef “pozitif” çıktı… Şu anda gribal etkilerin dışında, kendimi kötü hissetmiyorum. Umarım böyle devam eder… Herkes gerçekten sıkı önlemler alsın ve kendine çok çok dikkat etsin. Lütfen maske takmayı unutmayın… Güzel günlerde görüşmek ve yeniden konserlerde buluşmak dileğiyle…

EGE KİMDİR?

Gerçek adı; Levent Ak olan ve sahnede 'Ege' ismini kullanan ünlü şarkıcı 1968 yılında İzmir’de doğmuştur. Çocukluğunda klavyeli sazlar eğitimi alarak müziğe ilk adımını attı. Daha sonra hayranı olduğu ünlü sanatçı Maria Rita Epik’le tanıştı. Hayatında bir kilometre taşı olduğunu söylediği Epik’ten uzun süre gitar ve bestecilik dersleri aldı. Kendi bestelerini yapmaya başladı.

İzmir’de yaşadığı 1994 senesinde ‘Yaz Aşkım’ adlı şarkısının demosu yerel radyolarda yayınlanması ile birlikte tanındı. Daha sonra İstanbul'a gelerek albüm çalışmalarına başladı. 1995 yılında ilk albümü ‘Senden Uzak’la büyük beğeni topladı.

Yıllar boyunca kazandığı birikimle şarkılarının söz ve müziğini kendisi yazan sanatçı sadece ‘yorumcu’ olmadığını da gösterdi. ‘Senden Uzak’ adlı çalışmasında, dokuz şarkının söz ve müziğinin altına imzasını attı. ‘Delice Sevda’, ‘Yaz Aşkim’, ‘Aşktan Söz Et’ ve ‘Senden Uzak’ adlı şarkıları klasik yaz şarkıları arasındaki yerini aldı.

1997 yılında “Sevildiğini Bil Yeter” adlı albümünü çıkardı. Albümdeki parçaların düzenlemesinde Ozan Doğulu, İskender Paydaş, Özkan Turgay, Sarp Özdemiroğlu gibi işinin ehli isimler yer alırken Deniz Seki, Aylin gibi isimler vokalleriyle albümü süslediler.

Şarkıcı Ege 2014 yılında “EGEOLİVE” adında bir zeytinyağı firması kurdu.

Albümleri :
1995 - Senden Uzak
1997 - Sevildiğini Bil Yeter
2000 - Sevdanın Denizinde
2001 - Aşkların En Güzeline
2003 - Sonsuza Kadar
2006 - Bir İzmirli'nin Not Defterinden
2008 - Karnaval
2010 - Suya Düşen Sesler

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN