Uyuşturucu alırken yakalanan çocuk: Ne olur annemi kurtarın

Uyuşturucu alırken yakalanan çocuk: Ne olur annemi kurtarın

Adana’da uyuşturucu satıcısından uyuşturucu madde alan 16 yaşındaki çocuk gözaltına alındı. Uyuşturucuyu annesinin erkek arkadaşına aldığını söyleyen B.Y. adlı çocuk, "Annemi çok dövüyor. Ne olur annemi kurtarın” diyerek polisten yardım istedi. Eve operasyon yapan polis, Deniz A.’yı yatağın altında yakaladı.

Adana’da 16 yaşındaki B.Y. isimli çocuk, polisin takibindeki uyuşturucu satıcısı Ünal B.’den uyuşturucu madde alırken gözaltına alındı. B.Y.'nin ifadesinde, “Uyuşturucuyu annemin erkek arkadaşına aldım. Annemi çok dövüyor. Ne olur annemi kurtarın” dediği öğrenildi. B.Y.'nin ifadesini dikkate alan polis, annesi ile birlikte yaşayan erkek arkadaşı Deniz A.’yı yatağın altında saklanırken yakaladı. Deniz a'nın  17 yıl 8 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı ortaya çıktı.

ANNEMİ ÇOK DÖVÜYOR, NE OLUR ANNEMİ KURTARIN

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘torbacı’ olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarını sürdürdü. Merkez Yüzüncüyıl Mahallesi’nde bir çocuk, narkotik polisinin takibindeki torbacı Ünal B.’den uyuşturucu madde aldı. Polis, bu tespit üzerine önce torbacıyı, ardından 16 yaşındaki B.Y.’yi gözaltına aldı. Polisin yaptığı üst aramasında, Ünal B.’nin üzerinden 15.76 gram bonzai, 18 uyuşturucu hap, 1.62 gram metamfetamin ve hassas terazi ele geçirildi. Ünal B. emniyete götürülürken, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen B.Y.’nin, ifadesinde, “Uyuşturucuyu annemin erkek arkadaşına aldım. Annemi çok dövüyor. Ne olur annemi kurtarın” dediği öğrenildi.

YATAĞIN ALTINDA SAKLANIRKEN YAKALANDI

Bunun üzerine B.Y.'nin annesi Havva Y.’nin  adresini tespit eden polis, birlikte yaşadığı Deniz A.’nın çeşitli suçlardan 17 yıl 8 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığını belirledi. Bunun üzerine adrese baskın yapan polis, çilingir yardımıyla girdiği evde yatağın altına saklanan Deniz A.’yı yakalayıp, gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ünal B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Deniz A. ise cezaevine gönderildi. B.Y. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN