Uzaklaştırma kararı, darp raporu, şikayetler... Hiçbiri öldürülmesine engel olamadı

Uzaklaştırma kararı, darp raporu, şikayetler... Hiçbiri öldürülmesine engel olamadı

Anıl Yolum tarafından 16 yerinden bıçaklanarak öldürülen 5 aylık hamile 17 yaşındaki Sezen Ünlü'nün babası "İçeri atsalardı kızım yaşıyor olacaktı" derken dayısı ise "Cinayet planlıydı" ifadelerini kullandı.

Dini nikahlı olduğu Anıl Yolum tarafından İzmir'in Çiğli ilçesinde 16 yerinden bıçaklanarak öldürülen 5 aylık hamile 17 yaşındaki Sezen Ünlü'nün cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu Morgundan ailesi tarafından teslim alındı.

SEZEN ÜNLÜ'NÜN VASİYETİ ORTAYA ÇIKTI

Baba Serdar Ünlü, "Benim kızımın ‘ben ölürsem gözlerimi bağışlayın’ diye vasiyeti var. 'Baba ölürsem organlarımı bağışlayın' derdi. Kızımın gözlerini bağışladım. Benim kızım böyle bir kızdı" diye konuştu.

"KIZIMA TECAVÜZ ETMİŞTİ"

Kızının Anıl Yolum'un cinsel saldırısı sonucu hamile kaldığını iddia eden baba Ünlü, "Kızıma tecavüz etmişti. O nedenle dini nikahla evlendirmek zorunda kaldım. Olayı öğrendiğimde kızımı karşıma alıp, 'Namus önemli değil, sen okulunu bitir' dedim. Kızım ise, 'Bu halde gezemem' dedi ve o kişiyi eşi olarak benimsedi.

DARP RAPORU ALIP ŞİKAYETTE BULUNMUŞ

Ünlü, kızının şahıs tarafından darp edildikten sonra darp raporu alarak şikayette bulunduğunu, bir süredir kendisiyle kaldığını ancak Anıl Yolum'un kızını sokakta öldürdüğünü söyledi.

"İÇERİ ATSALARDI KIZIM YAŞIYOR OLACAKTI"

Kızının, Anıl Yolum ve ailesiyle birlikte yaşadığını anlatan baba Serdar Ünlü, "Kızım sıkılmış, ‘babama gideceğim’ deyince kızımı dövmüş. Ben de kızımı geri aldım. İki gözü de mordu. Darp raporu aldık, şikayetçi olduk. Adamı tutuklamadılar. Benim kızım öldü. Adamı içeri atsalardı kızım şu anda yaşıyor olacaktı. Adamı içeriye atsalardı kızımın yaşamasına yeterdi. Belki akıllanırdı. Tehdit mesajları hala duruyor. Bu adamın aynı suçtan sabıkası var. Eskiden nişanlı olduğu kızın fotoğraflarını çekip sağa sola atacağım diye tehdit etmiş, bundan mahkemesi bile var. Kızım devamlı takip altındaydı. Ablasına giderken tutup arsaya sokup öldürmüş. 2-3 ay sonra da kızımı öldürdü" diye konuştu.

UZAKLAŞTIRMA KARARI DA VARMIŞ

Sezen Ünlü’nün amcası Sezgin Ünlü de “Şikayette bulunduğu, uzaklaştırma kararı olduğu halde caniyi serbest bıraktılar. Yeğenimi cani bir şekilde katletti. Karnında taşıdığı bebeği de katletti. Evlenmek için yaşı tutmuyordu. Abim kızı vermeye mecbur kaldı. Kız zaten okula gidiyordu. Okulda bu adamla tanışmış. Aralarında bir şeyler geçmiş. Biz de kızı vermek zorunda kaldık. Sonra kızı darp etti. Gözleri mosmor şekilde eve geldi ve abim de adam hakkında şikayette bulundu. Buna rağmen serbest kaldı. Yeğenimle adam 2 aydır ayrıydı. Sonra bir yerde sıkıştırıp katletti” ifadelerini kullandı.

"CİNAYET PLANLIYDI"

Sezen Ünlü’nün dayısı Çağatay Delikanlı ise, “Ben eve giderken yeğenime rastladım. ‘Beni kurtar’ dedi. Adam da oradaydı. ‘Senin derdin ne?’ dedim. Beni görünce bıçağı beline koydu. Bu durum planlıydı. Beni görmeseydi 3 gün önce yeğenimi öldürecekti” sözlerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN