Vahide Perçin kanser mi? iddiasına ünlü oyuncudan açıklama

Vahide Perçin kanser mi? iddiasına ünlü oyuncudan açıklama

Bir Zamanlar Çukurova, Hırsız Polis, Bir İstanbul Masalı, İlk Aşk gibi önemli projelerde yer alan Vahide Perçin, saçlarını kestirmesiyle hayranlarını yeniden korkuttu. Daha önce kanseri atlatan Vahide Perçin, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Eski eşi Altan Gördüm’le Etiler’de görüntülenen Vahide Perçin; gazetecilerin, ‘Saçlarınızı neden kestirdiniz. Yoksa yeniden kansere mi yakalandınız?’ sorusuna, ‘Hayır, sağlığım gayet yerinde, tehlikeli bir durum yok’ yanıtını verdi.

VAHİDE PERÇİN KANSER Mİ?

ATV’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da başrol oynadıktan sonra ayrılan ve saçlarını kısacık kestiren ünlü oyuncu Vahide Perçin'in tekrardan kansere yakalandığı iddia edildi. Karşılaştığı gazetecilerle konuşan Vahide Perçin, sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hürriyet’te yer alan habere göre; Etiler’de eski eşi Altan Gördüm'le ile görüntülenen Vahide Perçin, oynadığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılmasının ardından saçlarını kestirdi. Tekrardan kansere yakalandığını düşünerek tedirgin olan sevenlerini rahatlatacak bir açıklama yapan Vahide Perçin, bu süreçte ilk başta tedavinin başlayacağını, saçların hemen kesilmediğini vurgulayarak, tehlikeli bir durumun olmadığını, kimsenin korkmaması gerektiğini duyurdu.

vahide-percin-kanser-mi-iddiasina-unlu-oyuncudan-aciklamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

VAHİDE PERÇİN’İN HASTALIĞI NEYDİ?


2011’de meme kanserine yakalanan ve tedavi görürken seneler boyu kullandığı saçlarını kazıtmak zorunda kalan Vahide Perçin, başarılı bir tedaviyle kanser illetini yenerek, çok sevdiği setlere geri dönmüştü.

vahide-percin-kanser-mi-iddiasina-unlu-oyuncudan-aciklamaa.jpg

VAHİDE PERÇİN KİMDİR?

1 Haziran 1965 yılında İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olarak doğan Vahide Perçin’in babası kamyon şoförü, annesi ise ev hanımıdır. Lise dönemlerinde grafiklik okuyan Vahide Perçin, ardından İktisat Fakültesine girdi ancak gözü oyunculuktaydı. 

Sınavlarına girdiği 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü kazanan Vahide Perçin, okul birincisi olarak tamamladığı DEU GSF Tiyatro Bölümü'nde, en büyük desteği hocası Özdemir Nutku'dan aldı. Okuldan mezun olmasının ardından Ankara'ya yerleşen Vahide Perçin, AST'ye girdikten sonra Devlet Tiyatrosu'nun teklifini kabul ederek, Adana'ya gitti.

 2003 yılında başlayan Bir İstanbul Masalı dizisindeki Suzan Kozan karakteriyle televizyon dünyasına merhaba diyen Vahide Perçin, ardından Hırsız Polis dizisindeki Fulya rölüyle geniş kitleler tarafından tanınmaya başlandı. 2006 yılında İlk Aşk filminde Çetin Tekindor ile başrolü paylaşan Vahide Perçin, 2007’den 2010’a dek Annem adındaki dizide Zeynep Eğilmez karakterine hayat verdi. 

vahide-percin-kanser-mi-iddiasina-unlu-oyuncudan-aciklamaaaaaaaaaa.jpg

Adını Feriha Koydum’da başrol olarak Zehra Yılmaz karakterini canlandıran Vahide Perçin, sağlık sorunları sebebiyle 3. sezon itibarıyla diziden ayrılmak zorunda kaldı. Private Practice ismindeki dizinin uyarlaması olan Merhaba Hayat adındaki yeni bir medikal dizide Seda Güven, Yetkin Dikinciler, Yasemin Sanino, Nihan Büyükağaç, Keremcem ve Melike Güner ile doktor rolünde oynayan Vahide Perçin, ardından Muhteşem Yüzyıl’da Meryem Uzerli'nin diziden ayrılmasının ardından Hürrem Sultan karakterine hayat verdi.

VAHİDE PERÇİN'İN ESKİ EŞİ KİMDİR?

1991 yılında AST oyuncusu Altan Gördüm ile evlenen Vahide Perçin’in Alize (1994) adında bir kızı bulunuyor. Vahide Perçin ile Altan Gördüm, 2013’te ayrıldı.

vahide-percin-kanser-mi-iddiasina-unlu-oyuncudan-aciklama.jpg

VAHİDE PERÇİN'İN OYNADIĞI TİYATRO OYUNLARI

Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler : Éric-Emmanuel Schmitt - Oyun Atölyesi - (2007)
Kadınlar, Filler ve Saireler: Yunus Emre Gümüş - BKM - 2016
Cadı Kazanı : Arthur Miller - Adana Devlet Tiyatrosu - 2001
Olağanüstü Bir Gece : Jerome Chodorov - Adana Devlet Tiyatrosu - 2002
Ayrılık : (Behiç Ak) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 2000
Kızılırmak Karakoyun : Tuncer Cücenoğlu - Adana Devlet Tiyatrosu - 2001
Barış : Aristopfones - İzmir Devlet Tiyatrosu - 1998
Köse Dağın Köprüsü : Erol Aksoy - İzmir Devlet Tiyatrosu - 1999
Şeytan Örümceği : Erdogan Aytekin - İzmir Devlet Tiyatrosu - 1996
Oyunun Oyunu : Michael Frayn - İzmir Devlet Tiyatrosu - 1997
Macbeth : William Shakespeare
403.Kilometre : İsmet Küntay - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1993
Pazar Keyfi : G. Mitchelle - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1994
Fehmi Paşa Konağı : Turgut Özakman
Yer Demir Gök Bakır : (Yaşar Kemal - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1992

vahide-percin-kanser-mi-iddiasina-unlu-oyuncudan-aciklamaaaaaa.jpg

VAHİDE PERÇİN'İN OYNADIĞI DİZİLER

ekran-resmi-2020-11-10-12-16-03.png

VAHİDE PERÇİN'İN OYNADIĞI FİLMLER

ekran-resmi-2020-11-10-12-15-57.png


 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN