Valiz cinayetinde korkunç detay: 50 bin TL için öldürdüler

Valiz cinayetinde korkunç detay: 50 bin TL için öldürdüler

Kadını boğarak öldürdüğünü itiraf eden zanlı ile olayla bağlantıları olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 8 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı

İzmir'in Menemen ilçesinde 7 Haziran'da sazlık alanda valiz içinde cesedi bulunan kadının katil zanlısı ile olayla bağlantıları olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edildi. 

Alınan bilgiye göre, Seyrek Mahallesi'ndeki sazlık alanda valiz içinde cesedi bulunan Melahat Mersinli'nin (66) katil zanlısı olarak gözaltına alınan Ö.K. ile olayla bağlantıları olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 8 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. 

Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar adliyeye gönderildi. 

Çeşitli suçlardan sabıkasının olduğu belirtilen şüpheli Ö.K'nin emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf ettiği, yakını olan Melahat Mersinli ile birlikte tefeciden yaklaşık 50 bin lira para aldıklarını, parayı ödeyemediği için tartıştıklarını, boğarak öldürdükten sonra valize koyduğunu ardından da sazlık alana attığını söylediği öğrenildi. 

OLAYIN GEÇMİŞİ 

7 Haziran'da, Seyrek Mahallesi sazlık alanda yavru köpeğini arayan bir kişi siyah bir valiz içerisinde ceset olduğunu fark edince durumu polise bildirmişti. 

Polis ekipleri üzerinden kimlik çıkmayan cesedin Melahat Mersinli'ye ait olduğunu belirlemişti. Başlatılan soruşturma kapsamında ölen kadının katil zanlısı olduğu tespit edilen Ö.K. Ankara'da, yakınları olduğu öğrenilen diğer şüpheliler ise İzmir'de gözaltına alınmıştı. 

İZMİR/AA

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN