Vasip Şahin kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi

Vasip Şahin kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi

İstanbul'da 2014-2018 yılları arasında Valilik görevinde bulunan Vasip Şahin, 2018'de atandığı Ankara Valiliği'nde birçok projeye imza attı. Sakin ve güleryüzlü yapısıyla bilinen deneyimli bürokrat, 'Megakent'te görev yaptığı sırada kar tatili kararlarıyla çocukların gönlünü kazanmıştı. İşte, Vasip Şahin biyografisi...

Vaililik kariyerinin ikinci durağı olan Malatya'da 2 yıl boyunca vatandaşların beğenisini toplayan Vasip Şahin, görev yaptığı yerlerde bölge temsilcileriyle iyi ilişkiler kurarak sorunların çözümünde rol oynuyor.

VASİP ŞAHİN'İN HAYAT HİKAYESİ

1964 yılında Bayburt'ta dünyaya geldi. 2021 yılı itibarıyla 57 yaşındadır.

İlk, orta ve lise eğitimini Erzincan'da tamamladı. 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.

1986 yılı Haziran ayında Erzincan Kaymakam adayı olarak göreve başladı. 1987 yılında 1 yıl süreyle İngiltere'de inceleme ve araştırmalarda bulundu.

Daha sonra sırasıyla; Kastamonu-Küre, Malatya-Pütürge ilçelerinde kaymakamlık, Muş Vali Yardımcılığı, Bolu-Mudurnu, Ankara-Kızılcahamam ilçelerinde kaymakamlık ve Düzce Vali Yardımcılığı yaptı.

esrsb-mwaaa7gem.jpg

2003 yılında İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri ve Sivil Savunma Genel Müdürlüğü'nde Daire Başkanı, 2008-2010 İller İdaresi Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

2010-2012 yılları arasında Düzce Valiliği, 2012-2014 yılları arasında Malatya Valiliği, 2014-2018 yılları arasında İstanbul Valiliği yapan Vasip Şahin, 2018 yılında Ankara Valisi olarak atandı.

İngilizce bilmektedir. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da @vasipsahin kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Vasip Şahin evli ve 3 çocuk babasıdır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN