Yalı Çapkını'nın Yusuf'undan Afra Saraçoğlu itirafı! Rolden çıkamayıp... Sosyal medyada gündem oldu

Yalı Çapkını'nın Yusuf'undan Afra Saraçoğlu itirafı! Rolden çıkamayıp... Sosyal medyada gündem oldu

Umut Gezer, Yalı Çapkını dizisinde Yusuf karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı. Gezer, dizide rol aldığı Seyran karakterinin canlandırıldığı Afra Saraçoğlu hakkında bir açıklama yaptı. Gezer'in Twitter'da yaptığı bu paylaşım, kısa sürede on binlerce beğeni ve yorum aldı. İşte o paylaşım...

Star TV'nin popüler dizisi Yalı Çapkını'nda Yusuf rolünü canlandıran Umut Gezer, Twitter'da Afra Saraçoğlu'nun oyunculuğuyla ilgili bir itiraf paylaştı. Gezer'in paylaşımı, dizi hayranları arasında büyük ilgi gördü.

O PAYLAŞIMI BİNLERCE ETKİLEŞİM ALDI

umut gezer

Yalı Çapkını dizisinde Yusuf karakterini canlandıran genç oyuncu Umut Gezer, sosyal medya platformu Twitter üzerinden rol arkadaşı Afra Saraçoğlu hakkında bir itirafta bulundu. Bu paylaşım kısa sürede dizinin hayranları tarafından büyük ilgi gördü.umut gezer

UMUT GEZER KİMDİR?

umut gezer

Umut Gezer, 2001 yılında Çanakkale'de doğmuş ve Kırklareli'nde büyümüştür. Şu anda İstanbul'da yaşamaktadır ve bir üniversitenin uluslararası ilişkiler bölümünde öğrencidir. Oyunculuk eğitimini Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde almıştır ve Simge Sağın'ın klibinde yer aldıktan sonra Yalı Çapkını dizisinde ilk kez bir dizi projesinde yer almıştır.

Umut Gezer'in İngilizce ve Fransızca gibi yabancı dillere hakimiyeti iyi derecededir. Ayrıca basketbol ve yüzme sporlarına merakı vardır ve binicilik eğitimi de almıştır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN