"Yardımlar Bayırbucak Türkmenlerine gidiyordu"

"Yardımlar Bayırbucak Türkmenlerine gidiyordu"

Başbakan Davutoğlu, Ankara'da yaptığı konuşmada Hürriyet gazetesinin MİT TIR'larıyla ilgili yaptığı habere, "O yardımlar Esad'ın katlettiği Bayırbucak Türkmenlerine gidiyordu" diye tepki gösterdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara ve Türkiye'de yaptıkları yeniliklerden bahsetti. Türkiye'yi hayal bile edilemeyen bir noktaya taşıdıklarını söyleyen Davutoğlu, ileride yapılacak olan projeleri de açıkladı.



Yerli savaş uçağı hatırlatıldı

"En geç 2019 yılında Türk semalarında kendi savaş uçağımız uçacak" fiyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Zillet içindeki ülkeden, yükselen bir gücü kendilerinin çıkardığını söyledi.

"Türkiye şampiyonluğa oynuyor"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye'de yapılamaz denilen projeleri hayata geçirdiklerini, hayal bile edilemeyenleri gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, "Türkiye AK Parti'yle şampiyonluğa, dünya liderliğine oynuyor" dedi.

15-05/30/haberici-1432992699.jpg
Başbakan Davutoğlu'nun Ankara'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmaya halk büyük ilgi gösterdi./FOTOĞRAF:AA

Kılıçdaroğlu'na 'İsrail' eleştirisi 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'Neden İsrail'de büyükelçiliğimiz yok' sorusuna atıfta bulunan Başbakan Davutoğlu, "Mescid-i Aksa nerededir deseniz bilmeyen adamdan dava adamı çıkar mı?" sorusunu yöneltti.

"Demirtaş'ı Filistin'e sokmazlar"

Selahattin Demirtaş'ın Kudüs'le ilgili açıklamalarını da hatırlatan Başbakan Ahmet Davutoğlu, 'Demirtaş gidebiliyorsa Filistin'e gitsin. Ama gidemez. 'Kudüs Yahudilerindir' diyeni Filistin'e sokmazlar" şeklinde konuştu.

Hürriyet'e sert tepki

Başbakan Davutoğlu, Hürriyet gazetesinde yer alan MİT TIR'larıyla ilgili haberi hatırlatarak, "Seçim öncesi görüyorsunuz, bir gazete MİT TIR'larını yine gündem konusu yaptı. Suriye'ye yaptığımız yardımları ifşa etmiş. Bir, devlet sırlarını ifşa edenlerle dostluk yapılmaz. İki, evet, hiç çekinmeden söylüyorum. O yardımlar Esad'ın katlettiği Bayırbucak Türkmenlerine gidiyordu. Esad orda Türk kardeşlerimizi katledecek, biz de seyirci kalacaktık öyle mi? diye tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN