Şevval Şahin'in yarı İngilizce yarı Türkçe konuşması alay konusu oldu

Şevval Şahin'in yarı İngilizce yarı Türkçe konuşması alay konusu oldu

Konuk olduğu bir programda günlük beslenme rutinini anlatan Şevval Şahin, Türkçe konuşurken aralarda çok sık İngilizce kelime kullanması, sosyal medyada gündem oldu. Bazı kullanıcılar tepki gösterirken, bazıları için alay konusu oldu. İşte, Şevval Şahin'in hayatı...

2018 Türkiye Güzellik Kraliçesi Şevval Şahin'in Türkçe konuşurken İngilizce kelimeler kullanması eleştiri konusu oldu. Geçtiğimiz haftalarda da İstanbul Boğazı'nda verdikleri parti sonrası, "Sadece 10 kişi pozitif çıktı. Abartıldığı kadar vaka yok" sözleri tepki çekmişti.

ŞEVVAL ŞAHİN NE DEDİ, NEDEN GÜNDEM OLDU?

Youtube'da katıldığı bir programda beslenme alışkanlıklarından bahseden Şevval Şahin, Türkçe konuşurken aralarda kullandığı İngilizce kelimelerle sosyal medyada ti'ye alındı.

2018 Türkiye Güzellik Kraliçesi Şevval Şahin'in abur cubura 'junk food' demesi, "Sonra da benim binge eating modum (tıkınırcasına yeme) oluyor" ifadeleri, kimileri tarafından tepki toplarken, kimileri komik bulduğunu dile getirdi.

Şevval Şahin'in gündem olan konuşması şöyle:

"Buradan çıkınca lunch'a (öğle yemeği) giderim. 8-9 gibi de akşam yemeği yerim. Sonra da benim binge eating modum (tıkınırcasına yeme) oluyor. Netflix and chill (dinlenme) yaparken ice cream (dondurma) olsun chips (cips) olsun chocolate (çikolata) olsun yiyorum yani. Junk food (abur cubur) tarafın hepsi var."

1312984.jpg

KORONAVİRÜS TEDBİRLERİNİ HİÇE SAYMIŞTI

2020 yaz aylarının son günlerinde, Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral'ın Bebek'te İstanbul Boğazı'na nazır kiraladıkları bir villada verdikleri partide 10 kişinin koronavirüs testi pozitif çıkmıştı.

Eleştirilere, "Sadece 10 kişi pozitif çıktı. Abartıldığı kadar vaka yok" diyerek yanıt veren Şevval Şahin, "Kovid-19 testim iki kere negatif çıktı. Erkek arkadaşımın test sonuçları pozitifti ama o da atlattı" ifadelerini kullanmıştı.

Eski güzellik kraliçesi sözlerini şöyle sürdürmüştü: "Aslında parti vermedik. Evin dışındaki açık alanda birkaç kız arkadaşımla yemek yedik. Sosyal mesafeli bir partiydi. Hatta çoğu arkadaşım korkudan maske taktı."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN