Akbank ATM günlük para çekme limiti ne kadar, kaç TL? 2022 Akbank günlük para çekme limiti

Akbank ATM günlük para çekme limiti ne kadar, kaç TL? 2022 Akbank günlük para çekme limiti

Akbank müşterileri günlük ne kadar para çekebilecek lerini merak ediyor. ATM lerden ya da bankamatikler üzerinden para çekme limitini ne kadar olduğu araştırılıyor. İşte 2022 Akbank para çekme limiti…

Gün içerisinde pek çok kez paraya ihtiyacı duyarken günlük olarak ne kadar para çekileceği konusu da merak ediliyor. Akbank müşterileri günlük para çekme limitleri hakkında araştırmalarını hızlandırdı.İşte 2022 Akbank para çekme limiti…

AKBANK'TAN GÜNLÜK NE KADAR PARA ÇEKİLEBİLİR?

Akbank müşteri ATM ya da bankamatiklerden para çekebilirken belirli limitler doğrultusunda işlemlerini yapmaktadır. 2022 yılında Akbank günlük para çekme limiti şu şekildedir:

NEO Kartlarda:1.500 TL ve Günlük Ek para çekme limiti:5000 TL TOPLAM=6.500 TL

NEO MEO Kartlarda:250 TL ve Günlük Ek para çekme limiti:250 TL TOPLAM=500 TL

NEO 1e1 Kartlarda:5.000 TL ve Günlük Ek para çekme limiti:5000 TL TOPLAM=10.000 TL

NEO EKKART'da:1.000 TL ve Günlük Ek para çekme limiti:500 TL TOPLAM=1500 TL

NEO BUSINESS Kartlarda:5.000 TL ve Günlük Ek para çekme limiti:7.000 TL TOPLAM=17.000 TL

NEO PRIVATE Kartlarda:10.000 ve Günlük Ek para çekme limiti:5000 TL TOPLAM=15.000 TL

NEOEXI26 Kartlarda:1.000 ve Günlük Ek para çekme limiti:1000 TL TOPLAM=2.000 TL

Belirlenen rakamlar 2022 yılına ait ücretler olmakla birlikte Akbank tarafından belirtilen tutarlar değiştirilebilir ya da güncellenebilir. Akbank üzerinden para çekme limitleri her kart için farklılık gösterir. Belirlenen kart türüne göre para çekme işlemleri de değişiklik gösterir

Akbank Para Çekme Limiti

AKBANK PARA ÇEKME LİMİTİ VE SAAT ARALIKLARI

Akbank kullanıcıları para çekmek için limitlerle birlikte saat aralıklarını da merak ediyor. Saat dilimlerine göre para çekme tutarları şu şekildedir:

Bir güne ait saat dilimi 00:01'de ( yani gece 24:00'dan sonra başlar) ve bir sonraki günün gecesi saat 23:59'a kadar devam eder. Cuma gecesi saat 24:00’den sonra başlayan süre sonraki gün kabul edilir. Bu durumda Cumayı Cumartesiye bağlayan gece olarak görülür.

BİR SONRAKİ GÜN PARA ÇEKME LİMİTİ SAAT KAÇTA BAŞLAR?

Akbank ATM'leri üzerinden para çeken kişiler bir sonraki günü beklemek için saat 00.00’dan sonra para çekebilmektedir. Perşembe günü 23.55 de 1500 TL para çeken birisi 00.00 dan sonra tekrardan 1500 TL para çekebilmektedir.

AKBANK PARA ÇEKME LİMİTİNİ NASIL ARTIRIRIM?

Akbank üzerinden para çekme limitini arttırmak için yukarıda verilen tutarları incelemenizde fayda var. Almak istediğiniz karta göre çekebileceğiniz para limitleri de değişiklik göstermektedir. Almak istediğiniz kart için müşteri hizmetleri ile görüşerek ya da Akbank şubeleri üzerinde limitleri öğrenebilirsiniz.

Akbank üzerinde günlük olarak para çekecek olan kişiler limitlerini bankaya bildirmesi gerekir.

GÜN İÇİNDE HESABIMDAKİ PARANIN TAMAMINI AKBANK'TAN NASIL ÇEKERİM?

Hesabınızda bulunan paranın günlük çekim limitini aşması durumunda Akbank şubeleri üzerinden para çekim işlemini tamamlayabilirsiniz.

Çekeceğiniz paranı yüksek tutarda olması durumunda bankaya önceden haber vermenizde fayda var. Yüklü miktarda çekilen paraları şubede yeterli olmaması durumunda tamamını çekemeyebilirsiniz.

Akbank günlük limit

HAFTA SONU VE TATİL GÜNLERİ AKBANK'TAN PARAMIN TAMAMINI NASIL ÇEKERİM?

Hafta sonu ya da tatil günlerde limitiniz dışında para çekme ihtimaliniz bulunmamaktadır. Burada yapabileceğiniz şey hesabınızda bulunan parayı başka hesaplara havale ederek oradan çekmek olacaktır.

AKBANK'TAN GÜNLÜK PARA ÇEKME LİMİTİNİ AŞARAK PARA ÇEKEBİLİR MİYİM?

Günlük para çekme limitini aşılması durumunda gereken ücreti ödeyerek paranızı çekebilirsiniz. Bu işlem için belirli tutardı komisyon ücreti istenir.

BAŞKA BİR KİŞİNİN HESABINA HAVALE EDEREK PARA ÇEKEBİLİR MİYİM?

Başka bir kişinin hesabına para göndermek oldukça riskli bir işlemdir. Bu işlem tamamen kişinin tercihine kalmakla beraber kişinin güven duyması ile ilgilidir.

Akbank günlük para çekme limitleri Akbank resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN