Pastırma sıcakları bitti, lapa lapa kar yağacak! Meteoroloji'den o iller için kritik uyarı

Pastırma sıcakları bitti, lapa lapa kar yağacak! Meteoroloji'den o iller için kritik uyarı

Karlı günlere az kaldı. Meteoroloji günlük hava durumu tahminlerini açıkladı. Vatandaşlar şehirlerinde karın ne zaman etkisini göstermeye başlayacağını araştırıyor. Kar yağışı birçok ilde etkili olacak. Yağış günlerce devam edecek. Bu hafta sonu hava nasıl? Hangi şehirlere kar yağacak? Soruları ise pek çok kişi tarafından merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Bu soruların cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Meteoroloji'den yeni bir rapor geldi. Birçok ilde kar ve yağmur görülebilirken, soğuk havalar iyice soğumaya başladı. Vatandaşlar şehirlerinde havaların nasıl olduğunu merak ediyor. İşte MGM'nin yeni hava durumu raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son 5 günlük hava durumu raporunu yayınladı. Yayınlanan rapora göre, sıcaklıkta herhangi bir değişiklik beklenmiyor ancak sis ve çisentinin yurdun büyük bir bölümünü etkilemesi muhtemel. Kar yağışının yoğunluğunun artması beklendiği için uzmanlar vatandaşları olumsuzluklara karşı uyardı.

kar yağışı

Ara sıra yağmurla mücadele ederken, sıcaklıklar bu ay önemli ölçüde düştü. Mevsim geçişlerinde soğuk hava dalgasına hazırlıklı olmayan vatandaşlar zor günler geçirdi.

Meteoroloji tarafından yayınlanan yeni hava tahminine göre sıcaklıkların bir süre daha mevsimler için normal aralığında devam edeceğini ancak özellikle Doğu Anadolu bölgesinde sıcaklıkların eksilerin altına düşeceğini belirtti.

Yer yer kuvvetli rüzgarın yol açacağı olumsuz etkiler konusunda uyarıda bulunan uzmanlar, şiddetli yağış ve kar yağışının olacağı illeri de arka arkaya açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN