Meteoroloji'den son dakika uyarısı: 68 ili birden vuracak!

Meteoroloji'den son dakika uyarısı: 68 ili birden vuracak!

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasında, İstanbul dahil 68 il için sağanak yağmur uyarısında bulunuldu. Ani sel, su baskını ve taşkınlara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumuna ilişkin güncel değerlendirmelerini yayımladı. Buna göre, İstanbul dahil 68 ilde sağanak yağış bekleniyor. Marmara, Ege ve Akdeniz'de gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildiren Meteoroloji, sel ve taşkına karşı dikkatli olunması uyarısını yaptı.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Meteoroloji'nin son değerlendirmelere göre; yurdun güney, iç ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısının; Muğla, Aydın ve Edremit Körfezi ile İzmir ve Manisa'nın güney, Uşak'ın batı çevrelerinin; Antalya ve Isparta'nın iç kesimlerinin; Batı Karadeniz, Kocaeli ve Sakarya'nın kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Antalya'nın doğu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

SİS VE PUS UYARISI

Gece ve sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis meydana geleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI

Sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmayacağı ve genellikle mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

9 ARALIK 2022 CUMA GÜNÜ

1-002.jpg

10 ARALIK 2022 CUMARTESİ GÜNÜ

1-003.jpg

11 ARALIK 2022 PAZAR GÜNÜ

1-004.jpg

12 ARALIK 2022 PAZARTESİ GÜNÜ

1-005.jpg

13 ARALIK 2022 SALI GÜNÜ

1-006.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN