Vodafone numara sorgulama nedir, nasıl yapılır? Vodafone ücretsiz numara sorgulama yöntemleri

Vodafone numara sorgulama nedir, nasıl yapılır? Vodafone ücretsiz numara sorgulama yöntemleri

Vodafone numara sorgulama işlemleri hakkında pek çok konu merak edilir. Biz de Vodafone numara sorgulama hakkındaki tüm detaylara sizlerle paylaştık. İşte Vodafone numara sorgulama hakkında merak edilen tüm detaylar…

Bilinmeyen numaraları öğrenmek isteyen kişiler numara sorgulama yöntemlerini araştırıyor. Vodafone numara sorgulama işlemleri birçok kişi tarafından merak edilirken bizde yazımızda konu hakkındaki detayları paylaştık. İşte Vodafone numara sorgulama hakkında merak edilen tüm detaylar…

VODAFONE NUMARA SORGULAMA 2022

Vodafone numara sorgulama işlemleri için uygulayabileceğiniz yöntemler şu şekildedir:

Mobil telefonunuza UPCALL servisini kurmak,

Vodafone'nin 11842 hattını aramak,

Vodafone hattınızdan 7048'e kısa mesaj göndermek,

118 ile başlayan diğer ücretli hizmetleri aramak,

Whatsapp üzerinden sorgu yapmak,

Facebook

Sahibinden,

Google

Telegram,

Mobil Uygulamalar

BTK Üzerinden

Sorgulapp

vodafone numara sorgulama

VODAFONE NUMARASINI UPCALL ÜZERİNDEN SORGULAMAK

 UPCALL Turkcell'in kullandığı bir servis sistemidir. Bütün operatörler bu uygulamayı kullanarak numara sorgulama işlemi yapabilir. Ücretsiz olarak kullanılan sistem bazı ek işlemler de ufak ödemeler talep edebilir.

Uygulamada Sizi arayan kişinin kimlik belgeleri de otomatik olarak telefonunuzda görülmektedir. Hem Android hemde iOS telefonlar da kullanılabilen bir sistemdir.Ancak kişinin bilgilerini görüntülenebilmesi için o kişinin numara bilgilerini rehbere kapatmaması gerekmektedir.

Androin Telefonlar İndirmek İçin: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turkcell.sesplus

İOS Kullanıcıları İndirmek İçin: https://itunes.apple.com/tr/app/upcall/id1149307476?mt=8

VODAFONE NUMARASINI GOOGLE ÜZERİNDEN ARAŞTIRINIZ

Bir kişinin telefon numarasını kime ait olduğunu öğrenmek için Google'dan araştırma yapabilirsiniz.Tırnak içine aldığınız numarayı Google'a yazarak ilan sayfalarına bakmanız yeterlidir.

Bu yöntem ile numara hakkında bir dolandırıcılık işlemi olup olmadığını da öğrenebilirsiniz.

SAHİBİNDEN ÜZERİNDEN ARAŞTIRINIZ

 Sahibinden sitesini kullanarak numara sorgulama işlemi yapabilirsiniz. Numarayı tırnak içinde Google'a yazdıktan sonra sahibinden yazarak arama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Arama Yöntemi: Google arama bölümüne şu şekilde yazınız. site:sahibinden.com "05.........." Bu şekilde o numarayı sadece sahibinden sorgulamış olacaksınız.

numara sorgulama nasıl yapılır

VODAFONE NUMARASINI WHATSAPP ÜZERİNDEN SORGULAYINIZ

Numarayı telefonunuza kaydederek WhatsApp profil resmime profil açıklamasından kim olduğunu öğrenebilirsiniz.Ayrıca kişinin WhatsApp üzerinden bir gruba dahil olup olmadığını da öğrenebilirsiniz.

VODAFONE NUMARASINI FACEBOOK ÜZERİNDEN ARAŞTIRINIZ

 Bazı kişiler telefon numarasını Facebook'da görülür bir hale getirmektedir. Çok sık kullanılan bir yöntem olmasa da bu yönteme başvurarak kişileri bulabilirsiniz.

Telegram Üzerinden Araştırınız

WhatsApp uygulamasında olduğu gibi Telegram uygulaması üzerinden de aynı şekilde kişileri görüntüleyebilirsiniz.

CİA SORGULAMA YÖNTEMİNE BENZER YÖNTEMLER DE VARDIR

CİA ülkemizde sorgulama yapması yasak olan bir hizmet olarak görülmektedir. Bu nedenle kapatılan uygulama yeni isimler ile sürekli yeniden karşımıza çıkmaktadır. Çok tavsiye edilen yöntemler arasında yer almasa da iOS ya da Android cihaz kullanan kişiler Bu yönteme de başvurabilir. Bu uygulamalar rehberinizde kayıtlı bilgileri de kendi veritabanına kaydetmektedir bu nedenle gizlilik açısından problemler ortaya çıkabilir.

MOBİL UYGULAMALARI KULLANARAK VODAFONE NUMARA SORGULAMA

En iyi sonucu mobil uygulamalar kullanarak alabilirsiniz.Ancak bu durum sizin kişisel güvenliğinizi tehlikeye atmaktadır.Bu nedenle çok tercih edilen yöntemler arasında yer almamaktadır. Bu uygulamaları Android telefonlarda Play Store üzerinden ulaşabilirken iOS telefonlarda ise AppStore üzerinden indirilebilir.

Bu tarz uygulamaları kullanma güvenlik açısından oldukça tehlikeli olduğu için kullanılmaması tavsiye edilir. Bu tarz uygulamalar kredi kartı Bilgilerinizi kadar ulaşabilmektedir.

VODAFONE NUMARA SORGULAMA

11842 numaraları ile Vodafone numara sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Resmi bir Vodafone numarası olan 11842 kolay bir şekilde sorgulama işlemini gerçekleştirir.

Herhangi bir telefon üzerinden arama yapabilirken aramaların ücretli olduğunu da belirtmekte fayda var.

11842 NUMARASINI NE ZAMAN ARAYABİLİRSİNİZ?

7/24 istediğiniz saatte numara üzerinden sorgulama yapabilirsiniz.

11842’yi Aramanın Ücreti Ne Kadar?

11842 kullanarak arama yapmak isteyen kişiler dakika başına 1.25 kuruş ödemektedir.

numara sorgulama yöntemleri

11842’DEN HANGİ BİLGİLERİ ÖĞRENEBİLİRİM?

Bu numara ile sorgulama işleminde aradığınız numaranın kime ait olduğunu ve hangi şehirde bulunduğunu öğrenebilirsiniz. Ayrıca kişinin Vodafone abonesi olması durumunda telefon numarasını da öğrenebilirsiniz.

MESAJ ATARAK VODAFONE NUMARASI SORGULAMA

Mesaj atarak telefon numarası sorgulama yöntemi de uygulayabilirsiniz. Mesaj bölümüne "KIM" yazıp boşluk bırakıp 10 haneli GSM numarasını yazarak 7048' e sms gönderiniz.

VODAFONE NUMARASINI GİZLİ TUTANLAR

Bazı aboneler telefon numaralarını gizli tutabilir. Bu nedenle sorgulama işlemlerinde zaman zaman kişilere ait bilgiler görünmemektedir.

11880 ÜZERİNDEN SORGULAYINIZ

Bütün operatörlerin arama yapacağı bir numara olan 118 80 ile Numaranın kime ait olduğunu kolayca öğrenebilirsiniz.Arama ücretleri dakika başında 5.49 TL olarak ücretlendirilir. Bu numara ile bütün operatörler numara sorgulama işlemi yapabilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN