Kahramanlık destanına karşı kahpelik destanı

El Bab’daki tankçılarımızın 30 Aralık akşamı yazdığı kahramanlık destanını okudunuz mu?

Okumadıysanız, burada okuyabilirsiniz.

Bölgede bulunan bir kardeşimiz, hadiseyi sosyal medya vasıtasıyla şöyle duyurdu:

Saat 18:00 civarı IŞİD militanları, özel görev kuvvetinin olduğu yere tüm gücüyle saldırmış. Öyle sızma falan değil. BMP’lerle, zırhlı araçlarla, bombalı araç ve yaya canlı bombalarla. Resmen katliam yapmaya gelmişler. “Yaya canlı bombaları, bombalı araçları ve zırhlı araçları sayamadık bile” dedi tabur komutanı. İlk başta bizimkiler şaşkınlık yaşayıp pozisyon almaya çalışmışlar. Sonra iki M60 tankı mevzisinden fırlamış, atış yapmaya başlamış. Çıkar çıkmaz TOW isabeti almış. Atışa devam etmişler. Birer birer tüm araçları ve hedefleri, kimi görürlerse, vurulmuş olmalarına rağmen vurmaya başlamışlar.

Ardından ikinci TOW ile vurulmuşlar. Tabur komutanı “Tankı tahliye et” emri vermiş. Teğmen, “Biz bırakırsak arkada kimse sağ kalmaz” demiş. Tanktan çıkmamışlar. Atış kontrol sistemleriyle atışa devam etmişler. Tabur komutanı “Çıkın” diye emir vermesine rağmen tankta kalıp atışa devam etmişler. Üçüncü TOW ile vurulduktan sonra bile atışa devam etmişler. Son isabetten sonra tankta atış imkanı kalmadığından mürettebatın tamamını yaralı olarak tahliye etmişler. Bu arada diğer tank yanaşıp atışa devam etmiş. Onu da vurmuşlar. Bu sefer astsubay çavuş tank komutanı “Ben de çıkmıyorum” demiş, yaralı olarak atışa devam etmişler. Nihayetinde ikinci kez onu da vurmuşlar. Şükür şehit yok. İki tank toplam 5 kez vurulmuş.

Tabur komutanı, “Manzarayı görmeliydiniz” dedi. “Onlarca bombalı araç, zırhlı araçlar, canlı bombalar, iki tank ile bu kahramanlar sayesinde tamamen imha edildi. Bir tane bile sağ kalan olmadı. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı” dedi. Konuştuğum herkesin morali çok yüksek. Bir tane genç asteğmen, bir tane gencecik astsubay bugün destan yazmışlar.

(Genelkurmay Başkanlığı kaynakları, hadiseyi doğruladı. Bağdadi Grubu teröristlerinden 50 kişi öldürülmüş, Türk Silahlı Kuvvetleri hiç şehit vermemiş.)

***

Bir tarafta askerlerimizin bu kahramanlığı, yiğitliği, aslanlığı, öbür tarafta teröristlerin evvelki gece İstanbul’da bir kere daha sergilediği alçaklık.

Bir kahpelik destanı yazdılar, hep yaptıkları gibi.

Kahhar Allah onları kahreylesin.

Reina saldırısında ölenlere Rahmet-i Rahman, geride kalan yakınlarına Sabr-ı Cemil, yaralananlara acil şifalar diliyorum.

Ülkemizin başı sağ olsun.

Yaşasın Türkiye!

YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum