Hiç!

“...Yok olmayı istemiyor musun? 

İyi şeylerden evladın olsun. 

İyiliklerin bükülmüş ipliğidir kalan. 

Odur dünyaya direk olanların canı...”  

Hz. Mevlana  

Ellezine iza esabethum musibetun, kalu inna lillahi ve inna ileyhi raciun.  

“Onlar, bir musibetle karşılaştıkları zaman, “Bizler, Allah için varız ve muhakkak O’na döneceğiz.” derler.”  

Sevgili okuyucularımız bu hafta için beni affetmenizi istirham ediyorum.  

Acımız büyük, biricik babamızı son yolculuğuna uğurlamanın derin üzüntüsü içindeyiz. Ondan bize dürüstlük, cömertlik, güzel ahlak ve herkesin hayırla yâd ettiği bir ad kaldı.  

Sevgili babacığım yolun açık olsun, menzillerin kolay olsun, vardığın yerde Resulullah ve Ehl-i Beytine yoldaşın olasın.  

*** 

Dünya gailesine fazlaca dalıp sevdiklerinizi sakın ihmal etmeyin ve sımsıkı sarılmayı unutmayın, çünkü hayat sandığımızdan da kısa. Gidenler gelmiyor, acıları da zamanla kabuk bağlasa da unutulmuyor. Geriye yalnızca yapıp ettiklerimiz kalıyor. Dünya için çalışırken ahret için de azıklarımızı hazırlamayı unutmayalım.   

Herkese iyilikleri ile hatırlandıkları güzel bir miras bırakmaları dileği ile selam ve muhabbetlerimi sunarken kaybettiğimiz cümle mümin ve ihlas sahibi kullara Allahtan rahmet ve mağrifet dilerim.  

Gerçeğe Hü, Mümine Ya Ali! 

YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum