Rüyadan kabusa...

Güzel bir sonbahar akşamında Güneş maçı baştan koparacak bir oyun planı ile çıkarken beraberinde riskleri de göze almıştı.Bu riskin karşılığını ikinci gol girişiminde golü bularak aldı. Queresma’nın yarattığı penaltı da işi kolaylaştırdı ancak orta sahada Oğuzhan ve Tolgay’ın yer paylaşamamaları hem oyun akışını bozdu hem de Trabzonspor’u oyunda tuttu. Rhodolfo yavaşlığını futbol bilgisi ile örtüyor derken orta sahada kaptırdığı top ise Trabzonspor’u tekrar oyuna döndürdü. Tâbi Aboubakar’ın teke tekte dışarı attığı topu da unutmamak gerek.

Trabzon devreye hızlı baslasa da Ekici’nin yanına ikinci bir ismi bulamamanın sıkıntısını yaşarken Beşiktaş’ın ise fırsatları kaçırmaya devam etmesi ise heyecanı zirvede tuttu.

ikinci yarı Beşiktaş adeta lastik reklamı gibi bir maç oynadı: kontrolsüz güç, güç değildir.

İnler değişikliği ile Güneş orta saha güvenliğine döndü ama seferde Trabzonspor cesaretlenerek ileri çıkmaya başladı. Beşiktaş’ın oyun temposunu bir türlü düşürememesi ise oldukça ilginçti.

Sonuç ne olursa olsun iki takım da bizlere muthis bir gece yaşattılar ve teşekkürü hak ettiler.

Beşiktaş çok rahat geçebilecek bir geceyi Oğuzhan’ın ayarsızlığı ve Aboubakar’ın beceriksizligi yüzünden diken ustunde geçirdi.

Trabzonspora gelince Yanal’ın işinin gerçek çok zor olduğunu söylemek gerek. Trabzonspora zaman vermek gerekiyor. Trabzon bekler mi? Oda ayrı bir sorun.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.