Yeni kabine sonrası altın fiyatları ne? 10 Temmuz çeyrek altında son durum

Yeni kabine sonrası altın fiyatları ne? 10 Temmuz çeyrek altında son durum

Yeni kabine sonrası altın fiyatları ne oldu? 10 Temmuz 2018 salı sabahı altın fiyatlarında son durum ne? Yeni kabine sonrası altın fiyatları, bugün altın ons değeri 1.259 Dolar'a yükseldi. Bu gün çeyrek altın fiyatı ne kadar? Gram altın ne kadardan işlem görüyor? İşte Kapalıçarşı'da 10.07.2018 büyük ve küçük altın fiyatları ve uzmanların görüşleri...

10 Temmuz sabahı altın fiyatları merak ediliyor. Dün gece yeni kabinenin açıklanmasından sonra dolar yükselişe geçerken altın fiyatları ne oldu?  Çeyrek altın fiyatı  Kapalıçarşı'da ne kadar? 10 Temmuz salı günü altın fiyatları araştırılırken yeni kabinede Hazine ve Maliye Bakanlığı Berat Albayrak, Ticaret Bakanlığı Ruhsar Pekcan oldu. Ekonominin direksiyonunda Albayrak ve Pekcan olacak. Ekonomi uzmanları hem yeni kabine hemde altın fiyatları için ne diyor? İşte uzman görüşleri ve  çeyrek altın kaç liraCumhuriyet ve Gram altın ne kadar oldu? Kapalıçarşı’da çeyrek altın kaç lira? sorularının yanıtı...

Yeni ekonomi yönetiminde Hazine ve Maliye Bakanlığı Berat Albayrak, Ticaret Bakanlığı Ruhsar Pekcan var. Dün akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni bakanları açıkladı. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra gerek dolar gerek altın piyasasında hızlı bir yükseliş gerçekleşti. 

Altın piyasası, 10 Temmuz 2018 tarihinde sabah saatlerinde hızlı yükseliş gerçekleşti.  Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Berat Albayrak, Ticaret Bakanlığı'na Ruhsar Pekcan getirildi. Bakan isimleri açıklandıktan sonra döviz kurlarında hızlı yükseliş yaşandı. Döviz kurlarındaki yükseliş, sarı-metal piyasayı etkiledi. İşte Kapalı Çarşı'da son durum...

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın alış 190.01liradan işlem görürken, gram altın satış 190.00 Türk Lirası. (9 Temmuz'da gram altın 185 liradan işlem görüyordu)

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın alış 310.29 liradan işlem görürken, çeyrek altın satış 316.61Türk Lirası. (9 Temmuz'da çeyrek altın 306 liradan işlem görüyordu)

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını fiyatı, alış 1277.15 liradan işlem görürken, Cumhuriyet altını satış 1286.94 Türk Lirası. (9 Temmuz'da Cumhuryet altını 1.250 liradan işlem görüyordu)

22 AYAR ALTIN BİLEZİK NE KADAR?

22 ayar altın bilezik alış 173.64 liradan işlem görürken, 22 ayar bilezik satış 175.02 Türk Lirası.

TAM ALTIN NE KADAR?

Tam altın alış 1250.50 liradan işlem görürken, tam altın satış 1263.14 Türk Lirası.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın alış 619.08 liradan işlem görürken, yarım altın satış 631.89 Türk Lirası.

REŞAT ALTIN NE KADAR?

Reşat altın alış 1247.28 liradan işlem görürken, Reşat altın satış 1261.40 Lirası.

18-07/10/yeni-bakanlar-listesi.jpg

İSİM İSİM YENİ BAKANLAR

Cumhurbaşkanı Yardımcısı - Fuat Oktay

Adalet Bakanı - Abdülhamit Gül

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı – Zehra Zümrüt Selçuk

Dışişleri Bakanı – Mevlüt Çavuoğlu

İçişleri Bakanı – Süleyman Soylu

Milli Savunma Bakanı – Hulusi Akar

Milli Eğitim Bakanı – Ziya Selçuk

Sağlık Bakanı – Fahrettin Koca

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı – Fatih Dönmez

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı – Mehmet Cahit Turan

Çevre ve Şehircilik Bakanı – Murat Kurum

Tarım ve Orman Bakanı – Bekir Pakdemirli

Kültür ve Turizm Bakanı – Mehmet Ersoy

Gençlik ve Spor Bakanı – Mehmet Kasapoğlu

Hazine ve Maliye Bakanı – Berat Albayrak

Ticaret Bakanı – Ruhsar Pekcan

Sanayi ve Teknoloji Bakanı – Mustafa Varank

YENİ SİSTEMİN EKONOMİ KURMAYLARI

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile daha seri kararlar almaya olanak sağlayacak şekilde düzenlenen ekonomi yönetimi, Hazine ve Maliye, Sanayi ve Teknoloji ile Ticaret bakanlıkları olarak yapılandırıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesinin Hazine ve Maliye Bakanı, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak oldu. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank olurken, son olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Ruhsar Pekcan Ticaret Bakanı olarak kabineye girdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına eski Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan, Tarım ve Orman Bakanlığına ise Albaraka Türk Katılım Bankası, BİM AŞ ve Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ'de yönetim kurulu üyeliklerini sürdüren Bekir Pakdemirli getirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN