Yılbaşı büyük ikramiye ne kadar 2021?

Yılbaşı büyük ikramiye ne kadar 2021?

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 100 milyon TL olarak belirlendi. Dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 563 milyon 400 bin TL olacak. Milli Piyango yılbaşı çekilişi heyecanı, 31 Aralık 2020'de günün son saatlerinde yapılacak.

Her yılbaşında birçok vatandaşın ödül kazanmasını sağlayan Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi, 31 Aralık 2020 günü düzenlenecek. 2021 büyük ikramiyenin ne kadar olduğu belli oldu. Yılbaşı çekilişi sonrasında zengin olma hayali kuran vatandaşlar, Milli Piyango yılbaşı biletlerinin satıldığı bayilikler önünde uzun kuyruklar oluşturmaya başladı.

2021 YILBAŞI İKRAMİYESİ NE KADAR?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi 31 Aralık 2020'de yapılacak ve büyük ikramiye 100 milyon lira olacak.

Yılbaşı piyango bilet fiyatları ise; tam bilet 100 lira, yarım bilet 50 lira ve çeyrek bilet 25 lira olarak belirlendi. Dağıtılacak toplam ikramiye tutarı 563 milyon 400 bin lira olacak.

MİLLİ PİYANGO İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Amorti, son 2, 3, 4 ve 5 rakamlara göre ikramiye kazanan biletler ile teselli ikramiyelerinin şube ve bayilerden tahsil edilebiliyor.

Daha büyük ikramiyeler için ise Milli Piyango Genel Online aracılığıyla tahsil edilmesi gerekiyor. Milli Piyango ikramiyesinin 1 yıl içerisinde tahsil edilmemesi halinde zaman aşımına uğradığını belirtelim.

SAHTE MİLLİ PİYANGO BİLETİ NASIL ANLAŞILIR?

* Biletin arkasında bayi satış mührü bulunmalıdır. Pürüzsüz veya kağıdın örselenmemiş olmasına dikkat edilmelidir.

* Biletin sol alt bölümde bulunan güvenlik numarası iki parmak arasında gezdirildiğinde rakamların kabarık olduğu hissedilmelidir.

* Bilet ışığa tutulduğunda bilet kağıdının dokusu içinde beyaz renkli Milli Piyango amblemli filigranı vardır.

* Ultraviyole (UV) ışıkta mavi ve açık yeşil renkli parlayan ve kesik çizgiler şeklinde dağılımı bulunan elyaflar (3mm.) bulunmaktadır.

* 18 Yaşından küçük olanlar bilet satın alamazlar. Kazanan biletlere ikramiye ödenmesini isteyemezler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN