Yılmaz Vural kimdir, kaç yaşında ve nereli? Koronavirüs olan Yılmaz Vural’ın sağlık durumu

Yılmaz Vural kimdir, kaç yaşında ve nereli? Koronavirüs olan Yılmaz Vural’ın sağlık durumu

TFF 1. Lig ekiplerinden Akhisarspor’da teknik direktör Yılmaz Vural başta olmak üzere 12 kişinin koronavirüse yakalandığı haberi, spor kamuoyunda bomba etkisi yarattı. Koronavirüs olan Yılmaz Vural’ın sağlık durumu hakkında Akhisar’dan son dakika açıklaması yapıldı.

Yılmaz Vural’ın koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından deneyimli hocanın karantinaya alındığı bildirildi. Takımda 3 futbolcu ve teknik direktörle birlikte 12 kişinin testinin pozitif çıktığı kaydedilirken, ‘Yılmaz Vural kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir?’ soruları da yeniden gündeme geldi.

YILMAZ VURAL KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Akhisarspor ile yeni bir çıkış yakalamak için çalışan teknik direktör Yılmaz Vural ve takımla ilgili üzücü haber geldi. Teknik direktör Yılmaz Vural başta olmak üzere 3 futbolcunun da içerisinde bulunduğu 12 kişide koronavirüs tespit edildi.

SAĞLIK DURUMU NASIL?

Vural testlerin pozitif çıkması ile beraber hemen bilgilendirilerek hastaneye kaldırıldı. Gerekli kontrolleri gerçekleştirilen Yılmaz Vural, karantinaya alındı. Yılmaz Vural'In hangi hastanede olduğuna ilişkin net bir açıklama yapılmadı. Yılmaz Vural’ın sağlık durumunun stabil olduğu ve hayati bir tehlikenin gözlenmediği bildirildi.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

YILMAZ VURAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1953’te Sakarya’da doğan Yılmaz Vural, ilk, orta ve lise eğitimini Sakarya'da bitirdi. 1975’te girdiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Akademisini 1979’da ‘’iyi” not ortalaması ile bitiren Vural, aynı yıl katıldığı Futbol Uzmanlığı sınavını başarı ile tamamladı. Yüksek lisans eğitimini, Almanya’daki Deutsche Sporthochschule Köln’ün “Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği” bölümünde 2010’da bitiren Yılmaz Vural, evli ve 3 çocuk babasıdır.

FUTBOL KARİYERİ

1970-1974 yıllarında amatör futbolcu olarak futbol hayatına başlayan Yılmaz Vural, 1974-1975 sezonunda 2. Lig ekibi Sivasspor'da profesyonel futbol kariyerine başladı. Ardından 3. Lig kulüplerinden Hacettepe ve Tekirdağspor’da forma giyen Yılmaz Vural, 1978-1979 sezonunun sonunda 3. Lig'de forma giydiği Ankara Demirspor'da profesyonel futbol kariyerini noktalayarak, antrenörlük hayatına başladı.

ANTRÖNÖRLÜK KARİYERİ

Yılmaz Vural, Malatyaspor, Antalyaspor, Samsunspor, Bursaspor, Karşıyaka, Adanaspor, Gaziantepspor, Eskişehirspor, Sarıyer, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Konyaspor, Çanakkale Dardanelspor, Denizlispor, Diyarbakırspor, Çaykur Rizespor, Ankaragücü, Antalyaspor, Manisaspor, Kocaelispor, Kasımpaşa, Konyaspor, Sakaryaspor, Elazığspor, Mersin İdman Yurdu, Osmanlıspor, Karabükspor, Gençlerbirliği, Göztepe, Eskişehirspor ve en son da Akhisarspor takımlarını çalıştırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN