Yok Artık filmi nerede çekildi? Yok Artık filmi konusu ve oyuncuları

Yok Artık filmi nerede çekildi? Yok Artık filmi konusu ve oyuncuları

Yok Artık filmi, bir taksicinin anlattığı birden çok kısa hikayeden oluluyor. Yok Artık filminin nerede çekildiği ise daha önceden paylaşılmış. Filmi konusu ve oyuncuları arasında birbirinden çok deneyimli ve yetenekli isim bulunuyor.

Yönetmenlik koltuğundan Caner Özyürtlu’nun oturduğu ve kadrosunda son dönemlerin başarılı isimleri olan Yok Artık filminin konusu, bir taksicinin yaşadığı olayları anlatıyor. 2015 yapımı iddialı filmlerden olan Yok Artık, izleyenleri ekran karşısına kilitliyor.

YOK ARTIK FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Yok Artık filmi İstanbul'da çekildi. Çekimler için İstanbul'un Kavacık ve Balat semtleri tercih edildi.

FİLMİN KONUSU

İstanbul trafiğinde sabahtan akşama dek direksiyon sallayan Taksici Fikret’in devamlı “Yok artık!” dedirten komik olaylarla karşı karşıya kalması, heyecanlı anlara sahne olur

Ehliyet almaya çalışan Asuman, kızı kaçırılan Cenk, iki aşk arasında kalan Faruk, söylediği minicik bir yalanın kurbanı olan Semih ve erkek arkadaşı hafızasını kaybedince ne yapacağını şaşıran Ceyda… Kısacası Fikret'in dünyası birbirinden çok farklı ve eğlenceli karakterlerin at koşturduğu bir yer halindedir.

YOK ARTIK FİLMİNİN OYUNCULARI

Demet Evgar (Ceyda)

Şebnem Bozoklu (Asuman)

Erkan Kolçak Köstendil (Fikret)

Çağlar Çorumlu (Semih)

Murat Akkoyunlu (Cenk)

Serkan Keskin (Faruk)

Ceren Moray (Ebru)

Güven Murat Akpınar (Konuk oyuncu)

Algı Eke (Melis)

Necip Memili (Ahmet)

Funda Eryiğit (Figen)

Gökhan Kıraç (Konuk oyuncu)

FİLMİN FRAGMANI:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN