YPG'nin operasyon paniği... TSK'ya karşı hazırlıkları Rasulayn'da görüntülendi

YPG'nin operasyon paniği... TSK'ya karşı hazırlıkları Rasulayn'da görüntülendi

Türkiye'nin, Fırat'ın doğusuna yönelik harekat hazırlıkları sürerken, terör örgütü YPG'nin operasyon paniği AA'nın kameralarına yansıdı. Sınırın sıfır noktasındaki YPG'lilerin evlerin damlarını ve ağaçlık alanları brandalarla kapattıkları görüldü. Türkiye sınırına yakın bölgelere mevziler kuran teröristler, kent merkezinden sınıra kamyonlarla hafriyat getiriyor.

Fırat'ın doğusuna yönelik düzenlenecek olası bir harekat öncesi, terör örgütü YPG/PKK'da panik hakim olduğu gözlendi.

Sınırın sıfır noktasında bulunan Ceylanpınar ilçesindeki sınır hattından görülebilen örgüt mensuplarının çalışmaları, AA ekipleri tarafından görüntülendi.

19-10/08/ana-manset-2-1570526474.jpg

Sınır hattında bulunan bazı evlerin damlarını ve camlarını brandalarla kapatan teröristlerin, ağaçlık alanların çevresini de branda ve bez parçalarıyla kapatarak mevzi hazırladığı görüldü. 

TERÖRİSTLERDEN MEVZİ HAZIRLIĞI

Sınıra çok yakın bölgeleri de çadır şeklinde bezlerle kapatarak mevzi oluşturan terör örgütü mensuplarının iş makineleriyle çalışmalar yaptığı öğrenildi.

19-10/08/ana-manset-2-1570526498.jpg

Rasulayn kent merkezinden çıkan bazı kamyonların sınır hattına hafriyat getirip boşaltmaları da kameralara yansıdı. 

Hareketliliğin yaşandığı sınır hattında, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait zırhlı araçlar da devriye faaliyetini sürdürüyor.

ŞANLIURFA/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN