Ziraat Bankası faiz oranları 2019 hesaplama: Ev kredisi faiz oranları ne kadar?

Ziraat Bankası faiz oranları 2019 hesaplama: Ev kredisi faiz oranları ne kadar?

Ziraat Bankası faiz oranları 2019 hesaplama işlemleri, ev almak isteyenler tarafından merak ediliyor. Ev kredisi faiz oranlarını sorgulayanlar, özellikle kamu bankalarını tercih ediyor. Bankalar da TCMB’nin faiz indirimi kararı sonrası konut kredilerinde faizleri indirdi. İşte aradıklarınız…

Ziraat Bankası faiz oranları 2019 hesaplaması, konut kredisinde indirime giden banka müşterileri tarafından sorgulanıyor. Ev alma hayali bulunanlar için bankalar konut kredilerinde indirime gidiyor. Bunlardan bir tanesi de Ziraat Bankası. Ev almak isteyenler, ev kredisi faiz oranlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Bu tarz detaylar ise karar.com’da yer alıyor…

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI HESAPLAMA NASIL YAPILIYOR?

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/hesaplama-araclari/kredi-hesaplama/konut-kredisi adresine ya da aşağıdaki yer alan linke tıklayın. Üst tarafda hangi tür kredi çekecekseniz onu seçin. Örneği ev almak istiyorsanız konut kredisini seçebilirsiniz. Bir altında konut türü paketini seçin. Yani alacağınız konuta çekeceğiniz krediyi seçin. Ya da direk 'konut kredisi' bölümüne tıklayarak altta bulunan tutar kısmını manuel girin. Vade yani ödeme/taksit planlarınızı ayarladıktan sonra yüzde 0,99 faiz oranı ile hesapla butonuna basın.

19-08/01/konut-kredisi-faiz-oranlari.jpg

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI NE KADAR?

Ziraat Bankası konut kredisinde faizi yüzde 1'in altına indirdiğini açıkladı. Ziraat Bankası, 500 bin liraya kadar 180 ay vadeli konut kredi faizini yüzde 0.99 olarak belirledi.

Kredi faiz oranları 1 Ağustos 2019 tarihi itibarıyla geçerli olmak üzere konut kredisi faiz oranları, 500 bin Türk lirasına kadar 180 ay aylık azami vadeyle aylık 0,99, 500 bin 1 - 1 milyon Türk lirası arası aylık 1,19, 1 milyon üzeri ise aylık 1,39 olarak belirlendi. Tüketici kredisi faiz oranları ise, bankadan maaş alan müşteriler için azami 60 ay vadeyle aylık 1,49, diğer müşteriler için de aylık 1,59 olarak belirlendi.

KREDİ HESAPLAMASI İÇİN TIKLAYIN

VAKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI

Ziraat Bankası gibi Vakıfbank da konut ve bireysel kredi faizlerini indirdi. Vakıfbank 180 ay vadeli konut kredilerinde faizi yüzde 0,99'a düşürdü.

TÜRKİYE İŞ BANKASI FAİZ ORANLARI

İş Bankası konut kredi kullanımlarında faiz oranı hayat sigortalı aylık yüzde 1,72 belirlendi.

TEB KREDİ FAİZ ORANLARI

Kredi almadan evvel kredi hesap makinelerinden ihtiyacınıza uygun bireysel kredi türünü seçerek; kredi tutarı, vade ve faiz oranıyla kredi hesaplamalarını yapabilir, örnek ödeme planınızı öğrenebilirsiniz.

HALKBANK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI NE KADAR?

Halkbank konut kredi kullanımlarında faiz oranı aylık yüzde 1,53 belirlendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN