Züleyha öldü mü? Bir Zamanlar Çukurova ne zaman final yapacak?

Züleyha öldü mü? Bir Zamanlar Çukurova ne zaman final yapacak?

Bir Zamanlar Çukurova’nın yayınlanan son bölümünde Züleyha’nın yaşadığı kaza sahnesi dizinin final yapacağı iddialarını gündeme getirdi. Öte yandan Bir Zamanlar Çukurova’da Züleyha ve Yılmaz’ın yaptığı kazada kimin öldüğü ise merak konusu oldu.

Züleyha ve Yılmaz’ın kaçışının ekranlara geldiği Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yaşanan kazanın ardından, kimin öldüğü yeni bölüm fragmanında saklı… Peki ölen kimdir? Züleyha mı? Yılmaz mı? İzleyicilerin derin üzüntü içerisinde izlediği Bir Zamanlar Çukurova’da bu sahnelerin ardından final iddiaları yeniden alevlendi.

ZÜLEYHA ÖLDÜ MÜ

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha'nın öldüğüne dair net bir bilgi bulunmazken, Uğur Güneş’in diziden ayrılacağından dolayı Güneş'in öldüğü düşüncesi ortaya atıldı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA FİNAL Mİ YAPACAK?

Hünkar karakterinin ölmesinin ardından Bir Zamanlar Çukurova’nın final yapacağı iddiaları gündeme geldi. Dizide Yılmaz'ın da ölmesinin ardından final iddiaları daha da güçlendi. Ancak yine Bir Zamanlar Çukurova’nın final yapacağına dair net bir bilgi bulunmuyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Geçtiğimiz haftalarda Bir Zamanlar Çukurova’nın final kararı aldığı ileri sürülmüştü. Hatta Bir Zamanlar Çukurova’da anlatılacak hikâye kalmadığından dolayı final kararı alınabileceği söylenmişti. Yapımcıların diziyi 1 sezon olarak tasarladığı, ancak 3. sezona kadar ulaştıkları vurgulanmış, 3. Sezonun ardından dizinin final yapacağı iddiası ortaya atılmıştı.

Fakat Bir Zamanlar Çukurova’nın final tarihiyle ilgili net bir bilgi bulunmuyor.

zuleyha-oldu-mu-bir-zamanlar-cukurova-ne-zaman-final-yapacakk.jpg

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA’NIN SON BÖLÜM ÖZETİ

Züleyha'nın mevlüt şerbetine kattığı uyku ilacı etkisini gösterirken, içenler yorgunluktan düşündüğü derin bir uykuya dalıyor. Züleyha ve Yılmaz, onların kaderinin bir parçası olan 3 çocuğu da alarak, ellerinden alınan mutluluğa doğru yola çıkıyor. Küçük Adnan, baba ve annesine kavuşurken, Kerem Ali annesinden, Leyla ise babasından ayrılmıştır. Fakat, Yılmaz ve Züleyha, Müjgan ve Demir'in yaptıklarından sonra çocuklarından bir süre ayrı kalmalarına karar veriyor.

Herkes bu kaçışı birer mektupla öğreniyor. Fekeli, aynı zamanda oğlunu ve torununu kaybetmenin acısını yaşarken, Müjgan ve Demir de çocuklarının yokluğunun arkasından buldukları mektuplarla çok sinirleniyor. Bunca zamandır, herkesin kaderini değiştiren bu aşk hikâyesi, şimdi mutlu sona doğru yelken açmıştır. Ancak Züleyha ve Yılmaz’ın kazası ise son bölüme damgasını vuruyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN