CHP'li meclis üyesi, Cumhurbaşkanına hakaretten gözaltına alındı

CHP'li meclis üyesi, Cumhurbaşkanına hakaretten gözaltına alındı

Bursa Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sözcüsü ve Belediye Meclis üyesi Erdal Aktuğ, sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı Ahmet Murat Ünal ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Dursun, Bursa Büyükşehir ve Mudanya belediye meclisleri üyesi Erdal Aktuğ’un, sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bazı devlet büyüklerine hakaret ettiğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Aktuğ’un da kendi sayfasından yaptığı paylaşımı 10 dakika sonra kaldırdığı öne sürüldü.

Aktuğ, polis tarafından Mudanya'da gözaltına alındı. Erdal Aktuğ'un İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Bursa Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sözcüsü ve meclis üyesi Erdal Aktuğ, sevk edildiği adliyede 'adli kontrol' şartıyla serbest bırakıldı.

BURSA / DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN