Yaralılar yerde yattı, onlar selfie çekti

Yaralılar yerde yattı, onlar selfie çekti

Hindistan’da trafik kazasında yaralanan insanların önünde selfie çeken kişiler, ülke genelinde büyük infiale neden oldu.

Hindistan’ın Racastan eyaletinde bir motosiklet okul otobüsüyle çarpıştı. Motorsikletteki 3 kişiden biri hemen hayatını kaybetti. Diğer ikisi ise yerde yardım istedi. Ancak etraftakiler onlara yardım etmek yerine, selfie fotoğraf çekme yarışına girdi.

Yaralılar 30 dakikayı aşkın bir süre boyunca yerde yattı. Bu süre zarfında tek bir kişinin bile yardım etmediğini gösteren görüntüler, dünyayı salladı.

HABER VERSELER KURTULURLARDI

Yaralılardan üçü de hayatını kaybederken, şoke eden açıklama polisten geldi.

Olay yerindeki kişileri kınayan polis, “Etraftakiler erkenden haber verseydi, yaralılardan ikisi kurtarılabilirdi” açıklamasında bulundu.

Sosyal medyada binlerce kez paylaşılan haber, “Bu kişiler yargılanmalı” ve “İnsanlığın en düşük noktası” gibi tepkilere neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN