Yorumcunun çocukları canlı yayını bastı

Yorumcunun çocukları canlı yayını bastı

BBC yorumcusu Siyaset Bilimi Profesörü Robert E Kelly, evden canlı yayın yapmak için kameranın karşısına geçtiği sırada çocuklarının baskınına uğradı. Güldüren bu sempatik görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı ve büyük beğeni topladı.

BBC yorumcusu Siyaset Bilimi Profesörü Robert E Kelly, canlı yayın yapmak için evinde kameraların karşısına geçti. Ancak bu bir hataydı. Canlı yayın sırasında odaya bir anda Kelly'nin 2 çocuğu girdi. Çocuklardan birisi babasının canlı yayında olduğunu ve ne yaptığını hiç umursamadan dans ederek odaya girdi. Diğeri ise yürüteçle dolaşmaya başladı. Profesör Kelly çocuklarını geri göndermeye çalışsa da bir türlü başarılı olamadı. Devreye evdeki bir yetişkin girdi. Bu komik görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

İşte o komik görüntüler

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN