Altında keriz silkeleme oyunu! Saçını bu işle ağartan ekonomist duyurdu: Gelecek 7 yıl altında neler olacak?

Altında keriz silkeleme oyunu! Saçını bu işle ağartan ekonomist duyurdu: Gelecek 7 yıl altında neler olacak?

Son dönemde altın fiyatları rekor üstüne rekor kırarken birçok uzman isim altın fiyatlarının gidişatına dair çarpıcı açıklamalarda bulunuyor. İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ekonomist Ramazan Kurtoğlu altın konusunda sessizliğini bozarak altın fiyatlarına ilişkin konuştu. İşte piyasaya dair değerlendirmeleri...

Altın yatırımcıları 2024 yılında da altın piyasasındaki dalgalanmaları yakından takip ediyor. İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ekonomist Ramazan Kurtoğlu piyasaya dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

KERİZ SİLKELEME OYUNU

Ramazan Kurtoğlu yaptığı açıklamada, "Pek çok dostumuz soruyor. ”Bazıları altınla alakalı bir şöyle bir böyle diyor, Neden hocam? ”Boş verin onların gündemde kalma ”sallamalarını ”Yatırım bir yıl ve üstü süreci kapsar ve altın indi çıktıya aldırmayın hepsi ”keriz silkeleme” oyunu. Gelecek 7 yıl altının yönü yukarı olacak" ifadelerini kullandı.

alritnf.jpg

ALTINDA SON DURUM?

Gram Altın fiyatı, 1.952,63 TL'ye karşılık gelmekte. Gram Altın son 24 saat içerisinde yüzde 0,03, son bir haftada yüzde -0,04 oranında değişti. Gram Altın, 02.01.2024 tarihinde 1.967,70 TL ile son bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Öte yandan gram Altın, 12.12.2023 tarihinde 1.845,62 TL ile son bir ayın en düşük seviyesine ulaşmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN