Havalimanlarında otopark ücretlerine zam! Fiyatlar caddelerde park yeri atacak... İşte il il otopark ücretleri

Havalimanlarında otopark ücretlerine zam! Fiyatlar caddelerde park yeri atacak... İşte il il otopark ücretleri

Yakın zamanda uçuşu olanlara kötü haber geldi. Havalimanlarında otopark ücretlerine yeni yıl zammı geldi. İl il güncellenen park fiyatlarıyla birlikte, taşıtlar sokaklara taşacak. Peki güncel fiyatlar ne kadar? İşte otopark fiyatları...

Yeni yıl zamlarıyla beraber, havalimanı otopark ücretleri de zamlandı. Maaşlara gelen zamlara sevinen tüketiciler zam yağmuru karşısında yutkunamadı. Son gelen zamların ardından havalimanına otomobil park etmek büyük masraflara yol açacak.

HAVALİMANI OTOPARK ÜCRETLERİNE REKOR ZAM

Airporthaber tarafından paylaşılanlara göre, havalimanı otopark ücretlerine dev zam geldi. Özellikle İstanbul'da otopark ücreti yüzde 148 oranında zamlanarak rekor kırdı. Sadece 1 ay boyunca süren abonman otopark ücreti 1.392 TL'den 3.455 TL'ye yükseliş gösterdi.

istanbul-havalimani-otoparki.jpg

OTOPARK FİYATLARI ZAMLANDI

Zamlı otopark tarifeler, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) kapsamında ihale edilen Kamu Özel İşbirliği (KÖİ) Projelerinde yer alan Havalimanı - Terminal işletmeleri gibi tüm havalimanlarında zamların uygulanacağı ifade edildi. Zam sonrasında İstanbul Havalimanı'nda otomobiller için 1 saatlik kapalı otopark ücreti 90 TL'ye yükseldi.

Saatlik ödeme Antalya Havalimanı için 50 TL, İzmir Adnan Menderes Havalimanı için 60 TL ve Ankara Esenboğa Havalimanı için 65 TL'ye yükseldi. Zonguldak Çaycuma, Gazipaşa Alanya ve Havalimanlarında ise bir saatlik ücret 25 TL'ye yükseldi.

tarife2-4-1.webp

VATANDAŞ ZAMLARA TEPKİLİ

İstanbul'da 24 TL zamlanan kapalı otopark ücreti 90 TL olurken, açık otopark ücreti ise 18 TL zamlanarak 70 TL'ye yükseliş gösterdi. Havalimanı çalışanları ve yakın zamanda uçuşu olanlar bu zamlara büyük tepkiler gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN