Logan MCV yerden yükseldi

Logan MCV yerden yükseldi

Dacia’nın, Stepway ailesi genişlemeye devam ediyor. Sandero, Lodgy ve Dokker’ın ardından Yeni Logan MCV Stepway ile büyüyor.

Yeni versiyonla araç artık daha çok mini bir crossovera benziyor. Yeni Logan MCV Stepway yepyeni aydınlatma imzası, yeni iç mekan ambiyansı, ek saklama çözümleri ve güncellenmiş ekipman özellikleriyle modern bir duruş sergilerken, yerden yüksekliği de bir önceki versiyona göre 174 mm’ye çıkarılmış.

Aracın ön kısmında çift renkli tampon, krom koruma ile birlikte sis lambaları yer alıyor. Yeni iç mekan tasarımı, ilave saklama çözümleri ve güncellenmiş ekipman özellikleriyle aracın iki farklı renk seçeneği bulunuyor. Yeni Logan MCV Stepway arka park sensörü, yokuş kalkış desteği ve versiyona bağlı olarak geri görüş kamerasını da donanımları arasında müşterilerine sunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN