Zam yağmuru devam ediyor... Bir rakı grubuna daha zam geldi! Yeni fiyatları görenler bu kez efkardan içecek!

Zam yağmuru devam ediyor... Bir rakı grubuna daha zam geldi! Yeni fiyatları görenler bu kez efkardan içecek!

2024 ile birlikte arka arkaya gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Bir rakı grubuna daha zam geldi. Beylerbeyi rakı grubuna yüzde 35 oranında zam geldi. Bu zam ile 70'lik rakının fiyatı 1000 TL'ye yaklaştı.

Yeni yılda birçok alanda yapılan fiyat artışı maaşların daha cebe girmeden erimesine sebep oldu. Peş peşe gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Akaryakıt, gıda, sigaraya uygulanan zamlar vatandaşın belini bükmeye başladı.

alkoldfh.jpg

YÜZDE 35 ZAM

Bir rakı grubuna daha zam geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, Beyler Beyi rakı grubuna yüzde 35 zam geldiğini açıkladı.

zamfdh.jpg

Dündar'ın paylaştığı listeye göre, grubun en pahalısı 300'lük rakı 6 bin TL olduğu görüldü. Zamlardan sonra en düşük 70'lik rakı fiyatı ise 650 lira olarak belirlendi.

zam.jpg

BİRAYA DA ZAM GELMİŞTİ

Öte yandan Dündar dün de Efes bira grubuna yüzde 35 zam geldiğini duyurmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN