Ersun Yanal'ın sözleşme detayları ortaya çıktı

Ersun Yanal'ın sözleşme detayları ortaya çıktı

Phillip Cocu’nun sözleşmesini dün karşılıklı anlaşarak fesheden Fenerbahçe, artık fiilen Ersun Yanal’a emanet. Ücretini TL üzerinden alacak deneyimli hocanın sözleşmesinde tazminat maddesi olmayacak.

Fenerbahçe’de günlerdir beklenen gelişme dün yaşandı. Tribünlerin ve yönetimin bir bölümünün takımın başında görmek istediği Ersun Yanal ile 1.5 yıllığına anlaşan yönetim, mukavele konusunda aradaki tek engel olan Phillip Cocu’nun sözleşmesini karşılıklı anlaşma ile sonlandırdı. Bu gelişme üzerine Ersun Yanal fiilen Sarı-Lacivertli kulübün yeni teknik patronu oldu.

SÖZLEŞME DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

2013-2014 sezonunda Kanarya’ya son şampiyonluğunu yaşatan deneyimli hocanın sözleşme detayları da ortaya çıktı. Yanal ile başarıya endeksli mukavele konusunda anlaşan yönetim, maaşının TL üzerinden ödenmesi ile ilgili olarak da el sıkıştı. Alacağı rakamın yarısı sözleşmeye garanti ücret olarak yansıtılacak tecrübeli çalıştırıcının toplamda ne kadar kazanacağını ise takımın sergileyeceği performans belirleyecek. Yanal’ın sözleşmesinde tazminat maddesi de bulunmayacak.

COCU VEDA ETTİ

Öte yandan Kadıköy’deki MKE Ankaragücü yenilgisinin ardından görevden alınan Phillip Cocu, Fenerbahçe’ye sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veda etti. Hollandalı teknik adam, “Kulübümle bugün karşılıklı olarak anlaştık. Taraftarlara, futbolculara, kulübe ve Sayın Ali Koç'a minnettarlığımı belirtmek isterim. Ne yazık ki imkanlar dahilinde kulübü hak ettiği yere getiremedik. Görev sürem kısa olmasına rağmen kulübe ve İstanbul'a aşık olduk" ifadelerini kullandı.
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN