Fitness takibi parmağınızın ucunda

Fitness takibi parmağınızın ucunda

Fitness takibinizi bantlar ya da akıllı saatler ile yapmak istemiyorsanız belki de akıllı yüzük denemelisiniz. İşte CES'de tanıtılan akıllı yüzük Motiv.

Tabii ki herhangi eski bir halkadan bahsetmiyoruz. Aynı zamanda bir fitnes bandında bulacağınız gibi yerleşik bir ivmeölçer, LED aydınlatma ve bir optik kalp atış hızı sensörü ile su geçirmez, Bluetooth’lu titanyum etkinlik izleme yüzüğü olan Motiv, piyasadaki en kompakt fitness ölçer konumunda.

CES’de duyurulan Motiv yüzükleri Mart ayında satışa çıkacak. Fiyatının ise 200 Amerikan Doları olacağı açıklanan Motiv, fitness hayatınıza renk katacak özelliklerle dolu.

Her yerde parmağınızda bulunabilecek Motiv, ister yatakta, ister duş alırken yanınızdan ayırmayacağınız bir aksesuar konumunda. Sadece, 5 günde bir şarj etmeniz yeterli.

Motiv, diğer tüm fitness takip cihazları gibi çalışıyor; adımlarınızı sayıyor ve uykunuzu izlemeyi de ihmal etmiyor. Günlük, haftalık ve aylık grafiklerle geleneksel bir gösterge panosu yerine, Motiv'in iOS uygulaması bu verilerin genel sağlığınızı nasıl etkilediğini size anlatıyor.

Bu aygıtla her gün, önceki günün ilerlemesine dayalı olarak yeniden kalibre edilmiş bir etkinlik hedefi elde ediyorsunuz ve bu 10 bin basamak hedeflemekten daha yararlı. Kalp atış hızı sensörü hakkında ise Motiv ekibi yüzüğün veri doğruluğunun göğüs kemeriyle karşılaştırılabileceğini söylüyor. Sensör, uyurken kalp atış hızınızı hesaplıyor; bu da ne kadar yorgun olduğunuzu belirlemek için kullanılan bir metrik.

17-01/04/motiv-primary-100701516-large.jpg

Bu yüzüğü bütün gün takacaksanız, her geçen gün daha da uyum sağlamış olacak, vücut sisteminize. Motiv'in boyutlandırma süreci Warby Parker'a benziyor: Yedi boyutta denemek üzere bir de ebatlandırma kiti var.

CES 2017’de dikkat çeken cihazlara dair detayları paylaşmaya devam edeceğiz...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN