GetContact nedir? Kim beni nasıl kaydetmiş? Telefon rehberine nasıl kaydetmiş? GetContact indir

GetContact nedir? Kim beni nasıl kaydetmiş? Telefon rehberine nasıl kaydetmiş? GetContact indir

GetContact çılgınlığı devam ediyor. Kim beni nasıl kaydetmiş ve telefon rehberine nasıl kaydetmiş soruları GetContact ile yanıtını buluyor. Son günlerin popüper uygulaması GetContact nedir ve nasıl kullanılır? Mobil cihazlarınızdan bu uygulama ile sizi kimin nasıl kaydettiğini ve telefon rehberinde nasıl kayıtlı olduğunuzu kolayca görebilirsiniz. İşte GetContact hakkındaki tüm detaylar.

GetContact nedir ve nasıl kullanılır son günlerde en çok merak edilenler arasında. GetContact uygulaması ile kişilerin sizi nasıl kaydettiğini anında görebiliyorsunuz. Akıllı cihazlarınıza indireceğiniz bu uygulama ilk bir ay ücretsiz olarak sunuluyor. Binlerce kişi GetContact uygulamasını IOS ve Android mağazalarından indirerek, kim beni nasıl kaydetmiş ve telefon rehberine nasıl kayıtlıyım şeklinde sorulara yanıt arıyor. Getcontact nedir? kim nasıl kaydetmiş? kim beni rehberine nasıl kaydetmiş? beni nasıl kaydetmiş? beni kim nasıl kaydetmiş? kim beni nasıl kaydetmiş? rehberine beni nasıl kaydetmiş? şeklindeki soruların yanıtlarını GetContact uygulamasından öğrenebilirsiniz. Uygulama kişisel bilgilerinize erişim sağladığı için pek tavsiye edilmese de kullanıcılar bu günlerde telefon numarasının kayıtlı olduğu kişilerde nasıl göründüğünü merak ediyor. Sizler için derlediğimiz haberimizden GetContact uygulaması hakkındaki tüm ayrıntıları görebilir, telefonunuza indirebilir ve kim beni nasıl kaydetmiş gibi soruların yanıtını öğrenebilirsiniz. 

GET CONTACT NEDİR, NASIL KULLANILIR? KİM BENİ NASIL KAYDETMİŞ?

Getcontact, sizin için harika bir “istenmeyen çağrı engelleme” ve “arayan kişi tanımlama” uygulamasıdır. Rahatsız edici aramaları filtreler ve sadece sizin tercih ettiğiniz kişilerin sizinle iletişim kurmasına olanak sağlar.

- Telefon defterinizde kayıtlı olmayan numaralardan aldığınız çağrıları, anlık olarak tanımlayabilirsiniz. 

- Gelen arama istenmeyen bir aramaysa anlık olarak sizi uyarır. Böylece bütün otomatik aramalar, reklamlar ve telefon dolandırıcılığı aramalarından gerçek zamanlı olarak korunursunuz.

Getcontact kullanımı son derece kolaydır…

18-03/27/getcontactresim.jpg


ARAMA ENGELLEME

İstenmeyen aramaları engelleyebilir ve bu aramaları raporlayarak diğer Getcontact uygulamasını kullanan milyonlarca kişinin korunmasına yardımcı olabilirsiniz. Getcontact, gücünü milyonlarca kullanıcısından alır. Diğer kullanıcılar tarafından raporlanan istenmeyen çağrılardan, “Spam Koruma” özelliğini aktif ederek otomatik olarak korunabilirsiniz.

ÇAĞRI TANIMLAMA

Sizi arayan kişinin kimliğini, rehberinizde kayıtlı olmasa bile otomatik olarak tanımlayabilirsiniz. 

KEŞFET

Getcontact, aynı zamanda harika bir sosyal topluluktur. Gerçek hayatta tanıyor olabileceğiniz kişileri, ortak arkadaşlarınız aracılığı ile iletişim kurmanızı sağlar. Uzun yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınıza iletişim isteği gönderebilir, arkadaşınızın isteğinizi onaylaması durumunda kendisiyle yeniden iletişim kurabilirsiniz. 

Getcontact’ın diğer harika özelliklerini keşfetmek için şimdi ücretsiz indirin ve başlayın!

Bilmeniz Gerekenler:
• Getcontact uygulaması, internet bağlantısına ihtiyaç duyar. 
• Üyeliğinizi size ait bir telefon numarası ile doğrulamanız gerekir.
• Kullanımı ilk 1 ay tamamen ücretsizdir. 

Topluluğumuz ve bizden haberler:
• Facebook: https://facebook.com/getcontactapp 
• Geri bildirim: [email protected] 
• Yardım: https://www.getcontact.com/en/faq

Abonelikler Hakkında

• Ödeme, satın alma işleminin onaylanması durumunda iTunes hesabınızdan tahsil edilecektir.
• Abonelik, geçerli dönemin bitiminden en az 24 saat önce otomatik yenileme kapalı olmadığı sürece otomatik olarak yenilenir. 
• Cari döneme ait son 24 saat içinde hesap yenilenecek şekilde ücretlendirilecek ve yenileme maliyeti sağlanacaktır.
• Abonelikler kullanıcı tarafından yönetilebilir. Otomatik yenileme, satın aldıktan sonra kullanıcının iTunes Hesap Ayarlarına giderek kapatılabilir.
• Etkin abonelik süresi boyunca geçerli aboneliğin iptali yasaktır.
• Ödemeler satın alma işleminizi onayladığınızda iTunes hesabınızdan tahsil edilecektir.
• Otomatik yenilemeler abonelik süresi bitiminden 24 saat öncesine kadar iptal edilmediği sürece yenilenir. 
• Aboneliklerinizi şu adrese girerek iptal edebilirsiniz : https://support.apple.com/en-us/HT202039 

• Privacy policy: https://getcontact.com/privacy

• Term of use: https://getcontact.com/terms

GETCONTACT NEDİR? NEDEN TEHLİKELİ?

GetContact uygulaması uygulamayı kuran kişilerin rehberindeki numaraları kendi havuzuna aktararak diğer sorgulama yapan kişilerle paylaşıyor. Rehber kopyalama sistemiyle, indirilen cihazdaki rehbere ve numaranıza ulaşan sistem bunları uygulamayı kullanan diğer kişilerle paylaşıyor. Uygulama mağazalardan indirildikten sonra telefon numarası girilerek üyelik işlemleri tamamlanıyor. Uygulama sayfasından sorgulama bölümünden veri tabanından bulunan numaralar sorgulanabiliyor. Özellikle özel hayatın gizliliği noktasında büyük sıkıntılar doğurabilecek olan sistemde numaranızın hangi kaynaklara ulaştığı da bilinmiyor.

18-03/27/getcontactunlist.jpg

TEHLİKEDEN KORUNMAK İÇİN NUMARANIZI SİLEBİLİRSİNİZ

GetContact numaranızı silme seçeneği de sunuyor ancak numara sistemden siliniyor mu yoksa sadece görünmez hale mi getiriliyor sorusunun cevabı verilmiyor. Ücretsiz bir uygulama olan GetContact ve benzeri diğer uygulamaların en büyük gelir yöntemleri arasında ise zaten toplanan bu veriler yer alıyor. Oldukça kolay olan GetContact numara silme işlemi için sisteme eklenen Unlist özelliğini kullanıyoruz. Bunun için ilk olarak uygulama içerisinden hesabınızı silmeniz gerekiyor.

GetContact hesabınızı kapattıktan sonra bu linkten telefonunuzu silebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN