GetContact uygulaması nedir? GetContact nasıl kullanılır, indirilir? Rehbere kim nasıl kaydetmiş

GetContact uygulaması nedir? GetContact nasıl kullanılır, indirilir? Rehbere kim nasıl kaydetmiş

GetContact uygulaması nedir ve nasıl kullanılır? Son günlerde en çok indirilen ve kullanılmaya başlayan GetContact hakkındaki bilgileri sizlerle paylaşıyoruz. Android ve IOS işletim sistemli cihazlara indirilebilen bu uygulama ile kişilerin sizi telefonlarına nasıl kaydettiği bilgisini görebiliyorsunuz. Peki Get Contact nedir ve nasıl kullanılır? Beni kim nasıl kaydetmiş? Rehbere nasıl kaydedildim? İşte uygulama hakkındaki tüm detaylar.

GetContact uygulaması nedir ve nasıl kullanılır? Get Contact indirmek için sayfamıza bakabilir, uygulama hakkındaki tüm detayları görebilirsiniz. Gelişen teknoloji ile mobil cihazlara da bir çok yeni uygulama geliyor. Son günlerde ise en çok merak edilen uygulamalar arasında Get Contact geliyor. Peki nedir bu GetContact uygulaması? Nasıl kullanılır? Kısaca uygulamanın telefon rehberinize erişim sağladığını ve diğer kişilerin sizi hangi ismle kaydetiğini öğrenebiliyorsunuz. Ayrıca tanımadığınız ya da size ulaşmasını istemediğiniz numaraları da spam olarak kaydedebiliyorsunuz. İşte GetContact uygulamasının kullanımı ve mobil cihazlarınıza indirme işlemleri.

GETCONTACT NEDİR VE NASIL KULLANILIR?

GetContact, diğer kişilerin telefon rehberine sizi nasıl kaydettiklerini gösteren bir uygulama. Her kullanıcı uygulamayı kurduğunda, rehber erişimine de aynı zamanda izin veriyor. Numaralara göre de, kullananların nasıl kaydettiğini size gösteriyor. Uygulamayı karşı tarafın da kullanıyor olması önemli.

İstenmeyen aramaları engelleyebilir ve bu aramaları yapan numaraları raporlayarak diğer GetContact uygulamasını kullanan milyonlarca kişinin korunmasına yardımcı olabilirsiniz.

Yazının başında da dediğimiz gibi, GetContact milyonlarca kullanıcının izin verdiği rehber verilerini ortak bir havuzda buluşturuyor. Diğer kullanıcılar tarafından raporlanan istenmeyen çağrılardan, “Spam Koruma” özelliğini aktif ederek otomatik olarak korunabilirsiniz.

18-03/26/getcontact1.jpg

Çağrı tanımlama

Sizi arayan kişinin kimliğini, rehberinizde kayıtlı olmasa bile otomatik olarak tanımlayabilirsiniz.

Getcontact arama engelleme 

Getcontact uygulaması ile istenmeyen aramalar engelleniyor ve bu aramalar raporlar halinde hazırlanarak milyonlarca kullanıcıların korunmasına yardımcı olunuyor. Gücünü milyonlarca kullanıcısından alan Getcontact uygulaması, diğer kullanıcılar tarafından raporlanan istenmeyen çağrılardan, “Spam Koruma” özelliğini aktif ederek otomatik olarak korunmasına yardımcı oluyor.

18-03/26/getcontact2.jpg

Keşfet (En çok kullanılan özelliği)

Getcontact, aynı zamanda harika bir sosyal topluluktur. Gerçek hayatta tanıyor olabileceğiniz kişileri, ortak arkadaşlarınız aracılığı ile iletişim kurmanızı sağlar. Uzun yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınıza iletişim isteği gönderebilir, arkadaşınızın isteğinizi onaylaması durumunda kendisiyle yeniden iletişim kurabilirsiniz.

Bilmeniz Gerekenler:
• Getcontact uygulaması, internet bağlantısına ihtiyaç duyar.
• Üyeliğinizi size ait bir telefon numarası ile doğrulamanız gerekir.
• Kullanımı ilk 1 ay tamamen ücretsizdir.

GetContact IOS indirmek için tıkla

GetContact Android indirme için tıkla

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN