Bitlis'ten acı haber | Son dakika haberleri

Bitlis'ten acı haber | Son dakika haberleri

Bitlis’te meydana gelen patlamada 1 asker şehit olurken, 2 asker de yaralandı. Kars'ın Kağızman ilçesinde el yapımı patlayıcının (EYP) infilak ettirilmesi sonucu 2 asker, Şırnak'ta da terör örgütü EYP ile saldırısı sonucu 2 asker şehit olmuştu.

Bitlis'te PKK'lı teröristlerce araziye döşenen mayının patlaması sonucu bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı.

Alınan bilgiye göre, güvenlik güçlerince il merkezine bağlı Sehi Ormanları bölgesinde yürütülen operasyonda, teröristlerce araziye döşenen mayın infilak etti. Patlamada bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı.

Yaralı asker Tatvan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Bölgede teröristlere yönelik operasyon sürüyor.

KARS'TA 2 ŞEHİT

Kara haber bu defa Kars'ın Kağızman ilçesinden geldi. Madur Bölgesi'nde terör örgütü mensuplarının yerleştirdiği el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu Erzurum Jandarma Özel Harekat birliğinden iki asker şehit düştü.

ŞIRNAK'TA 2 ŞEHİT

Kars'tan sonra bir diğer haber de Şırnak'tan geldi. Şırnak’ın Uludere İlçesi Şenoba Beldesi kırsalın arama tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçlerinin geçişi sırasında PKK’lı teröristler tarafından el yapımı patlayıcı infilak ettirildi.

Yaşanan patlamada 2 asker yaralandı. Yaralı askerler helikopter ile 23. jandarma Sınır Tümen Komutanlığı içerisinde bulunan Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralı 2 asker kurtarılamayarak şehit oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN