Bugünkü gazete manşetleri (23 Ocak Pazartesi) | Erdoğan'ın cevabı ve Astana gündem oldu

Bugünkü gazete manşetleri (23 Ocak Pazartesi) | Erdoğan'ın cevabı ve Astana gündem oldu

23 Ocak Pazartesi gazete manşetleri haberimizde. Milliyet Gazetesi Edoğan'ın rejim değikliği eleştirilerine karşı cevabını manşetine taşıdı. 'Buna rejim değişikliği diyen var, hayır sadece sistem değişikliği. Başlangıcı cumhuriyetimizin kuruluşuna dayanmaktadır' açıklamasını aktardı. Akşam, Habertürk, Karar, Aydınlık ve Cumhuriyet ve diğer gazetelerin birinci sayfaları...

Bugünkü gazete manşetlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın anayasa değişikliği ve halk oylaması konusundaki açıklamalrarı geniş yer buldu. Milliyet gazetesi, 'Bu bir sistem değişikliği' başlıklı haberinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şu sözlerini öne çıkardı; 'Buna rejim değişikliği diyen var, hayır sadece sistem değişikliği. Başlangıcı cumhuriyetimizin kuruluşuna dayanmaktadır'. Karar gazetesi ise bugün başlayan Astana zivresini manşetten verdi.

17-01/23/karar_1-1485162424.jpg

Hürriyet, Milliyet, Sabah, Cumhuriyet, Vatan, Yenişafak, Karar, Star ve diğer gazete manşetleri haberimizde.

STAR: HALK  İSTEMESE YOLA ÇIKAMAZDIK

Star gazetesi 23 Ocak Pazartesi günkü manşetinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın meclisten geçen anayasa değişikliği oylaması ve yapılması planlanan referandum hakkındaki sözlerini aktardı. Erdoğan: 'Genel destek ve anket sonuçları gösteriyorr ki, halkımız partili cumhurbaşkanı fikrirne sıcak bakıyor ve desekliyor. Zaten halkımız istemese böyle bir yola girmezdik' dedi. 

MİLLİYET GAZETESİ MANŞETİ: BU BİR SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ

Milliyet gazetesi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın  anayasa değişikliği ve referandum hakkındaki sözlerine yer verdi. Erdoğan'ın 'Buna rejim değişikliği diyen var, hayır sadece sistem değişikliği. Başlangıcı cumhuriyetimizin kuruluşuna dayanmaktadır' sözlerini manştten verdi.17-01/23/milliyet_1-1485157203.jpg

HÜRRİYET: HAYAT KURMA OPERASYONU

22 Ocak Pazartesi Hürriyet 'Hayat kurma operasyonu' başlıklı manşetinde, Türkiye'nin Fırat Kalkanı Harekatı ile DAEŞ'ten temizlenen böylegelerde hayatı normaleştirmek için sivil ekipler gönderme hazırlığında olduğuna değindi.

17-01/23/hurriyet_1-1485157383.jpg

POSTA: ÖRÜMCEK ADAM OLDU

Posta gazetesi bugünkü manşetinde mühendis olmak için okuyan fakat iş bulamayınca örümcek adam kostümü ile balon satmaya başlayan Eren Özgen Sevinç'e yer verdi. Mersin Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünden mezun olan Sevinç 2 yıl boyunca iş bulamayınca sokaklarda balon satmaya başladı.

17-01/23/posta_1-1485157665.jpg

AMK MANŞET: ZİRVEDE TUFAN

Spor gazetesi AMK manşetnde dün akşam oynanan ve Fenerbahçe'nin galibiyeti ile sonlanan  maça yer verdi. Ozan Tufan'ın golüyle lider Başakşehir'i yenen sarı lacivertliler, zirveyle puan farkını 4'e düşürürken rakibine de ligdeki ilk mağlubiyetini tattırmış oldu.

17-01/23/amk_1-1485157927.jpg

23 Ocak Pazartesi gazete manşetleri Cumhurbaşkaı Recep Tayyip Erdoğan'ın mecliste oylanan ve referandum ile halka sorulaca olan anayasa değişikliği ve partili cumhurbaşkaı konusundaki sözleri yer aldı. Erdoğan, bunun rejim değişikliği değil sistem değişikliği  olduğunu, halkın desteği olmasa kendikerinin böyle bir yola başvurmayacaklarını belirtti.

Bugünkü gazete manşetlerinde diğer gazetelerin öne çıkan haberlerini ve manşetlerini görmek için aşağıdaki linki tıklayınız.

DİĞER GAZETE MANŞETLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

23 Ocak Pazartesi gazete manşetleri haberimizde. Star gazetesi manşetinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni anayasa ve referandum hakkındaki görüşlerine yer verdi. Erdoğan, yapılan anketlerde halkın partli cumhurbaşkanı fikrine sıcak baktığını ve desteklediğini belirterek; 'Zaten öyle olmasa böyle bir şey istemezdik' sözlerini kullandı. 'Bu bir sistem değişikliği' manşetini kullanan Milliyet Gazetesi ise de yine Edoğan'ın rejim değikliği eleştirilerine karşı cevabına yer verdi. 'Buna rejim değişikliği diyen var, hayır sadece sistem değişikliği. Başlangıcı cumhuriyetimizin kuruluşuna dayanmaktadır' açıklamasını  aktardı. Akşam, Habertürk, Karar, Aydınlık, Milliye, Cumhuriyet gazetesi manşetleri ve öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN