CHP Aydın Belediye başkan adayı açıklandı mı?

CHP Aydın Belediye başkan adayı açıklandı mı?

CHP Aydın Belediye başkan adayı açıklandı mı? Aydınlı seçmenler AK Parti belediye başkan adayının açıklanmasından sonra CHP Aydın belediye başkan adayını merak ediyor. Yerel seçimlerde CHP belediye başkan adaylarının 6 Aralık perşembe günü açıklanması bekleniyor. CHP Aydın Belediye başkan adayı hakkındaki son dakika açıklamaları haberimizde...

CHP Aydın Belediye başkan adayı açıklandı mı? CHP belediye başkan adaylarını ne zaman açıklayacak? Yerel seçimlere kısa bir süre kala seçmenler kendi bölgelerinden kimlerin aday gösterildiğini bilmek istiyorlar. 31 Mart 2019 tarihinde Türkiye genelinde vatandaşlar sandık başına gidecekler. CHP'nin belediye başkan adaylarının isimleri konusunda siyasi kulislerde çeşitli iddialar dillendirilsede partiden henüz net bir açıklama yapılmadı. CHP Aydın Belediye başkan adayı kim olduğu ve CHP belediye başkan adayları hakkındaki son dakika açıklamaları haberimizde...

CHP AYDIN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLDU? 

CHP Aydın Belediye başkan adayı kim olduğu henüz belli oolmadı. 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kaldı. AK Parti ve MHP belediye başkan adaylarını açıklarken CHP ve HDP henüz belediye başkan adaylarını açıklamadı. CHP'nin adaylarının kim olacağı  yerel seçimlerde oy kullanacak olan seçmenlerin gündeminde. Seçmenler belediye başkanlarını seçmek üzere 31 Mart 2019 tarihinde sandık başına gidecekler. Aydınlı seçmenlerin merak ettiği CHP Aydın belediye başkan adayı kimin olduğuhakkındaki detayları  ve son gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. 

18-12/04/chp-belediye-baskan-adaylari.jpg

CHP GAZİPAŞA'DA ÖNSEÇİM

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde CHP İlçe Başkanlığı tarafından 6 aday adayı arasında önseçim yapıldı. 1369 üyenin oy kullandığı seçimde en çok oyu Mehmet Ali Yılmaz aldı. CHP'nin Gazipaşa'da belediye başkan adayını belirlemek amacıyla önseçim yapıldı. Başkan adayları Mehmet Ali Yılmaz, Murat Özçelik, Yavuz Çelik, Selçuk Özdemir, Hidayet Bilgiç ve Ali Güzel'in tanıtılmasının ardından hepsine birer konuşma hakkı verildi.

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç gözetiminde yapılan önseçimde daha sonra oy kullanımına geçildi. 1369 üyenin oy kullandığı seçimde, geçerli 1344 oyun 398'ini alan Mehmet Ali Yılmaz ilk sırada yer aldı. Murat Özçelik 377 oyla ikinci, Yavuz Çelik 262 oyla üçüncü, Selçuk Özdemir 260 oyla dördüncü, Hidayet Bilgiç 24 oyla beşinci, Ali Güzel ise 23 oyla altıncı oldu. 25 oy ise geçersiz sayıldı. 

Mehmet Ali Yılmaz, "Beni bir aylık sürede bağrınıza bastınız, çok mutlu ettiniz. Bu yarışın bir kaybedeni yoktur. Bu yarışta partimiz kazanmıştır. İnşallah 31 Mart'ta da partimiz kazanacaktır. Hepinizin huzurunda benimle birlikte köy köy, mahalle mahalle dolaşan aday adayı arkadaşlarımın her birine teşekkür ediyorum. Birlikte başaracağız. 31 Mart'ta Gazipaşa'da belediye başkanı olarak beni seçerseniz asıl mutluluğu o zaman yaşayacağız" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN