Bir Zamanlar Çukurova konusu ne? ATV Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kimler? Ne zaman başlayacak?

Bir Zamanlar Çukurova konusu ne? ATV Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kimler? Ne zaman başlayacak?

Bir Zamanlar Çukurova konusu ne? ve Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kimler? ATV'nin yeni dizi ne zaman başlayacak? bütün bu soruların yanıtı haberimizde. 1970'lerin Çukurova'sının anlatıldığı dizide pek çok ünlü isim de var. Bir Zamanlar Çukurova dizisi hakkında merak edilen her şey ve tanıtım fragmanı....

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ATV ekranlarında fırtına estirimeye hazırlanıyor. Bir Zamanlar Çukurova konusu ne? ATV Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları kimler? ve Merakla beklenen dizi ne zaman başlayacak? Soruları izleyicler tarafından merak ediliyor. Haberimizde 1970'lerin Çukurova'sının anlatıldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi hakkında merak ettiklerinizi ve tanıtım fragmanlarını bulabilirsiniz. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA KONUSU NE? 


İşçi olan iki kardeş yanlarında manevi kız kardeşleri de alarak şehre yani Adana’ya iyi bir iş bulmak için gelirler. İki kardeş büyük bir çiftlikte mevsimlik işçi olarak çalışmaya başlarlar. Çiftlik sahibi ise manevi kız kardeşlerine aşık olur. Çiftliğin ağası hem aşıktır hemde ölümcül bir hastadır. Bu iki kardeşten gözü açık olan zengin olmanın yolunu bulduğunu düşünür. Aslında gözü açık olan bu kardeş manevi kız kardeşine deliler gibi aşıktır. Kız zengin adam ile evlenir ama gözü açık manevi kardeş gün geçtikçe bu evlilikten rahatsızlık duyacak ve olmadık işlere başvuracaktır.

Adana’da, Çukurova’da geçen dizide 1970’lerden bugüne uzanan bir hikaye hayat buluyor. Aşkı için öldürmeyi göze almış “YILMAZ” ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden “ZÜLAYHA”nın  hikayesi var.

Ama bu hikayede sadece ayrı düşen iki sevgili yok. Ailesinin görkemli geçmişini ve biricik oğlunu korumak için kanatlarını açmış bir “HÜNKAR”ın savaşı da var; aşık olduğu kadını tutsak etmeyi göza alan “DEMİR”de. 

Ve elbette sınırsız aşkların coğrafyasında, geçmişten bugüne uzanan hesaplaşmalar, paylaşılamayan topraklar da.

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı  Çukurova’da ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşkın hikayesi, zengin bir oyuncu kadrosuyla seyircinin karşısına çıkacak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NEREDE ÇEKİLİYOR? 

Bir Zamanlar Çukurova dizisi için Çukurova , Adana'da tam 8 ay inşaatı süren bir dizi setii hazırlandı. Çekimler Çukurova'da yapılıyor. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin yönetmen koltuğunda da, ekranın en sevilen projelerinde imzası bulunan tecrübeli yönetmen Faruk Teber oturuyor.

1970'li yılları anlatacak olan dizi Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrollerinde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Sibel Taşçıoğlu, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Selin Genç Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrollerini paylaşacak.

18-08/09/vahide-percin-kimdir.jpg

VAHİDE PERÇİN KİMDİR?

2003’de yayınlanan Bir İstanbul Masalı dizisindeki Suzan Kozan rolü ile televizyon dünyasına adım attı ve tanındı.

Vahide Perçin , 13 Haziran 1965 tarihinde Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olarakİzmir‘de doğmuştur. Lisede grafik okudu, Üniversiteye başladığında İktisat Fakültesine girdi. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü kazandı, oraya devam etti. Okul devam ederken Ankara Sanat Tiyatrosu (AST) oyuncusu Altan Gördüm ile 1992 yılında evlendi.

Okuldan mezun olunca eşiyle birlikte Ankara‘ya yerleşti ve AST’a girdi. Daha sonra Devlet Tiyatrosu’nun teklifini kabul edip Adana‘ya gitti. Çeşitli tiyatro oyunlarında görev aldı. Ankara’ya tayin olmayı beklerken 2003 yılında annesinin ölüm haberini alır. İzin alıp cenazesine gidemez. O gece sahneye çıkarken kararını verir. Sezon biter bitmez istifa edip Ankara’ya döner.

Vahide Perçin 2003’de yayınlanan Bir İstanbul Masalı dizisindeki Suzan Kozan rolü ile televizyon dünyasına adım attı ve tanındı. Gördüm ailesi İstanbul’a yerleşti. Hemen arkasından Hırsız Polis dizisindeki Fulya rolüyle seyirci karşısına çıktı. 2006’da İlk Aşk filminde Çetin Tekindor‘la başrolü paylaştı. 2007 yılında Annem adlı dizide Zeynep Eğilmez karakterini canlandı.

18-08/09/murat-unalmis.jpg

MURAT ÜNALMIŞ KİMDİR?

Aslen Kayserili olan ünlü oyuncu 23 Nisan 1981 doğumludur. Lise yıllarında Kayseri’den İstanbul’a gelen Ünalmış o yıllarda profesyonel anlamda basketbolla ilgilenmiştir. 14 yaşında Meysu takımından Fenerbahçe SporKulübü’ne transfer olmuştur. 20 yaşına kadar basketbola devam eden oyuncu Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur.

Kariyer hedeflerini oyunculuk üzerine kuran Ünalmış “Akademi İstanbul”da oyunculuk eğitimi almıştır.

Kurşun Yarası, Sınırlı Aşk, Deli Duran, Üç Kadın vb. dizilerde rol aldı. Ancak ilk başrolünü Ahu Türkpençe ile paylaştığı 2005 yapımı Şöhret dizisiyle oynadı.

“Güneşi Gördüm” sinema filmi ile asıl çıkışını yakaladı.

Daha öncesinde birkaç dizi tecrübesi olmasına karşın sektörde tanınan bir oyuncu olması 2009 yılında Mahsun Kırmızıgül imzalı Güneşi Gördüm ile olmuştur.

Sonrasında da Gecenin Kanatları, New York’ta Beş Minare gibi ünlü sinema yapımlarda rol alan oyuncunun en çok adından söz ettiren dizisi Birce Akalay ile başrollerini paylaştığı “Yer Gök Aşk” oldu.

Yer Gök Aşk dizisinde beraber rol aldığı Birce Akalay ile 2011 yılında nikâh masasına oturmuş ancak bir sene sonra 2012 yılında yollarını ayırmıştır.  

Murat Ünalmış son olarak 2017 yazında yayın hayatına başlayan FOX TV’de ekrana gelen Deli Gönül dizisinde Tuvana Türkay ile rol almaktadır.

Dizide oyunculuğunun yanında söylediği şarkılarla da seyircinin beğenisini kazanan Murat Ünalmış klarnet çalmaktadır.

Rol Aldığı Yapımlar:

2013 - İnadına Yaşamak TV Dizisi

2012 - Babalar Ve Evlatlar TV Dizisi

2010 - 2012 - Yer Gök Aşk TV Dizisi

2010 - Newyork'ta Beş Minare Sinema Filmi

2010 - Lale Devri TV Dizisi

2009 - Kasaba (Haydar) TV Dizisi

2009 - Güneşi Gördüm (Mamo) Sinema Filmi

2009 - Gecenin Kanatları (Yusuf) Sinema Filmi

2008 - Rüzgâr (Poyraz) TV Dizisi

2007 - Sır Gibi (Mehmet) TV Dizisi

2005 - 2006 - Şöhret TV Dizisi

2005 - Üç Kadın TV Dizisi

2005 - Deli Duran (Şehzade Muhittin) TV Dizisi

2004 - Celal Oğlan (Celal Oğlan) TV Filmi

2003 - Sınırlı Aşk TV Dizisi

2003 - Kurşun Yarası (Seyit) TV Dizisi

18-08/09/hilal-altinbilek-kimdir.jpg

HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR?

Hilal Altınbilek, 21 Ocak 1991 İzmir'de dünyaya geldi. Türk-Hırvat. tiyatro ve televizyon dizisi oyuncusudur.

İlkokul hayatından itibaren tiyatro oyunculuğuna başlayan Altınbilek, İzmir’de Çağdaş Drama Topluluğu’nda Ali Haydar Elçığ’dan eğitim almıştır. Aldığı bu oyunculuk eğitimin ardından, 2009 ve 2010 yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. Televizyon dizisi oyuncusu olarak ilk defa Fox televizyon kanalında yayınlanan “Derin Sular” isimli dizide İrem rolünü canlandırmıştır. Canlandırdığı bu rol ile tanınır olan Altınbilek, daha sonra 2013 yılında Fox televizyon kanalında gösterime giren “Karagül” isimli televizyon dizisinde Özlem Şanverdi rolünü oynadı. Güzel oyuncu, ''Bir Zamanlar Çukurova'' dizisinde ise Züleyha karakterine can verecek.

Rol adlığı dizilerde gösterdiği performansları ile eleştirmenler tarafından olumlu tepkiler alan oyuncu, aldığı eğitimlerin hakkını en güzel şekilde vermektedir. Oyunculuğa başladığı dönemde dizilerde yer alan oyuncuların önüne geçerek başarısını göstermiştir. Oyuncular arasında dikkat çeken isim haline gelmiştir. Oyunculukta gelecek yeni projelerde yer alması beklenen güzel oyuncu İstanbul’da yaşamaktadır. Şimdiler de Fox tv kanalının Cuma akşamları aksiyon, dram,heyecan dolu sahneleri ile seyirciyi ekran başına kilitleyen Karagül dizisinde Özlem Şamverdi karakterini canlandırmaktadır.

TELEVİZYON DİZİLERİ

2011, Derin Sular, İrem

2013-Günümüz, Karagül, Özlem Şanverdi

ÖZEL BİLGİLERİ

Eğitim: Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk Eğitimi

Kilo: 50

Boyu: 1.68

Saç Rengi: Kumral

Göz Rengi: Yeşil

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN